سلام. خواب بودیم یهو نمیدونم بیدارشدم دیدم شدید زمین میلرزه صدایی شبیه به ماشین مثل سایپا یا بشکه شدید می اومد زیر زمین یا الله گفتم بذور بلندشدیم یه بچه شوهرم یه بچه من بغل کردیم تو کوچه رفتیم وایی چقدر ترسیدم اصلا یجوری بود نمیشد فرار کرد انگار حالت تهوع یکی نمیذاره جلو بری 😭😭😭 نمیدونم چرا گریه میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه افسردگی داشتم امسال دارو میخورم یکمی بهتر شدم ولی بازم هیچ جا نمیتونم برم که بخاطر کرونا و کنکورم☹
💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
نه هیچ کمبود ویتامینی نداشتم تو ازمایشا چند سال شرایط خوبی نداشتیم بخاطر همین اینجوری شدم الان با اینکه شرایطمون بهتر شده ولی حال من خوب نمیشد دیگه مجبور شدم قرص اعصاب بخورم الان حالم کمی بهتر شده