2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منده چوخ خوشحال اولدوم😍😍 والا یوخ تانیمیرام  ولیعصر طرف ده یا دانشکده طرفه؟چون اودن اشیه چیخ ...

اهان منده تانیرام اولالاره 😘

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه 
چرا قبل کرونا هم بیرون نمیرفتی 

نه افسردگی داشتم امسال دارو میخورم یکمی بهتر شدم ولی بازم هیچ جا نمیتونم برم که بخاطر کرونا و کنکورم☹

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
نه افسردگی داشتم امسال دارو میخورم یکمی بهتر شدم ولی بازم هیچ جا نمیتونم برم که بخاطر کرونا و کنکورم ...

بروطبیعت آهنگ گوش نکن قرآن گوش کن صدای طبیعت بذار.  تنهایی ماله خداست توجمع بری خودت اکی میشی ارده و ویتامین ب بخور یا امپول بزن احتمال قوی کمبود ویتامن ب داری ی سرچ کن میفهمی علائم کمبود ویتامن ب

منم متاهلم ۱۷😖اسمام .شما چی

فاطمه هستم🤗

تازه ازدواج کردی یا خیلی وقته؟بچه هم داری؟

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
بروطبیعت آهنگ گوش نکن قرآن گوش کن صدای طبیعت بذار.  تنهایی ماله خداست توجمع بری خودت اکی میشی ا ...

اسلام اباد منطقه اش خوبه؟

شلوغه انگار دائم زلزله اومده همه بیرونن😂. ولی من جایی گرفتم کلا آرومه پرنده پر نمیزنه

اهان .چون اون منطقه اسمش بد در رفته بخاطر همون پرسیدم ببینم ساکنانش راضین 

۳ساله ازدواج کردم نه ندارم تنبلی دارم .بهت درخاست دادم

خواهرمم تنبلی شدید داشت برو باشگاه دارچین هم مصرف کن باخرما ی چندماهه دیگ حامله میشی اگ از تنبلیه تخمدان باشه ب شوهرت هم دارچین وخرما بده

بروطبیعت آهنگ گوش نکن قرآن گوش کن صدای طبیعت بذار.  تنهایی ماله خداست توجمع بری خودت اکی میشی ا ...

مرسی از توصیه های خیلی خوبت 😘

حتما بهشون عمل میکنم

نه هیچ کمبود ویتامینی نداشتم تو ازمایشا چند سال شرایط خوبی نداشتیم بخاطر همین اینجوری شدم الان با اینکه شرایطمون بهتر شده ولی حال من خوب نمیشد دیگه مجبور شدم قرص اعصاب بخورم الان حالم کمی بهتر شده

خواهرمم تنبلی شدید داشت برو باشگاه دارچین هم مصرف کن باخرما ی چندماهه دیگ حامله میشی اگ از تنبلیه تخ ...

ار تنبلی تخمدانه .شدید حاده بزور قرص پری میشم 

اهان .چون اون منطقه اسمش بد در رفته بخاطر همون پرسیدم ببینم ساکنانش راضین 

نه اونحا چیزی نشنیدم ازش منتقطه پشت مدرسه لیلا قبلا زیاد خراب بود الان کامل پاکسازی شده اونحا نزدیک بود به اسلام آباد ...چی شنیدی حالا بگو