2777
2789

حس میکنم یکی واسمون دعا گرفته حال هردومون افتضاسحس میکنم یکی واسمون دعا گرفته حال هردومون افتضاس امروز اومد گفت خوبی

بهش اول حقیقتو گفتم گفتم نه 

گفت چرا

بخاطر اینکه حالش بد نشه 

استیکر خنده گذاشتمگفتم الکی گفتم 

این پیامو فرستادم یعنی همزمان فرستتادیم 

اینم گفت نه راستش

با کلی التماس گفتمتو چته گفتنمیدونم چند روزه انگار بی حوصلم اعصاب ندارم

دقیقا همینی گفت که منم هستم حالا چیزای دیگه هم تو منم هست ولی خب چون خودش اینجاس یعنی تو نی نی سایته دلم نمیخواد بگم ولی بهش گفتم داری چیزای دیگه رو پنهون میکنی همونارو منم دارم 

حرفی نزد 

خیلی همووو دووووست داااریم خییلییی عاشق همیم ولی خب هردومون یه جوری شدیم

نمیدونمچه قدر اعقاد دارید به دعا و طلسم ولی کااامل معلومه 

اینطوری بگم به همتون اونایی که منو میشناسن یه دختر شادپرانرژی میشناسن ولی الان اونقدر خراااااب شده حالم که یه هنفری وصل کردم به کامپیوتر دارم اهنگ گوشمیکنم خودمو اروم میکنم ...

نمیدونم چمه یعنی هردومون نمیدونیم چمونه اصلانمیتونم از حالم توصی کنم  فقط میتونم بگم تو عمرممممممم اینطوری نبودم ...

شبا به زور خودمو خواب میکنم سعی میکنمچیزای خوب فکر کنم 

این حالتمم یهویی هست مثلا اینکه الان حالم بده شاید یک ربع دیگه حالم خوب باشه نمیدونم چمههههه ...یکی میگن گیجه ...الان دقیقا اون گیج منم !!!

دردودل#  

فاطمه#

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

منم همش حس میکنم با دعا جدامون کردن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همش حس میکنم با دعا جدامون کردن

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
سلام.اگه فکر میکنی دعایی چیزی گرفتن چهار قل و آیه الکرسی خیلی بخون.خیلی تاثیر داره

مرسی گلم ازت یه دنیا ممنونم

خب شرایط زندگیتون چیه مشکلاتتون🤷🏻‍♀️ به هرحال حتما یه دلیلی داره و اینکه کاملا طبیعیه توی این اوضاع کرونا همه کم کم داریم افسرده میشیم منم خیلی آدم شاد و بیخیالی بودم ولی وقتی به این فکر میکنم عشقم نمیتونه حالا حالاها بیاد رابطه روجدی کنیم و دوری داره سخت ترش میکنه از طرفی ام کرونا و تمام محدودیت هاش به مراتب حالمونو بدتر کرده.... و خب آدم یهو با این حجم از خستگی روحی یهو به خودش میاد میبینه حالش بده افسرده اس🤷🏻‍♀️

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
اره منو شوهرمم همینطوری بودیم شش مااااه جنگو‌دعوا دعا کرفته بودن بزامون ک جدا بشیم

نه دعوا نکردیم و نمیکنیم ولی گیجیم نمیدونیم چمونه!!نمیدونم چه جوری بگم بهتون فقط میتونم بگم افتضااااااااس حااالمممم    

شما جداشدیدد ؟؟

خب شرایط زندگیتون چیه مشکلاتتون🤷🏻‍♀️ به هرحال حتما یه دلیلی داره و اینکه کاملا طبیعیه توی این اوضا ...

شرایطش من قبلا بودم و ساختم یهو شدم 

من ادمی هستم که میسازم میگم مرد باید کار کنه نیادهم باید کار کنه 

شاید هرکسی بود یهدلیلی میاورد ولی خب من نمیتونم بگم بخاطر اینکه کارش که نمیتونه پیام بده اینطوری شدم نه ...

من قبلا باهاش ساخته بودم ...ادمی هستم اززاویه باز میبینم نه داخل ...

الان گیج و منگم نه من اینم همینه

این حالمم همش درحال تعققییره 

الان حالم بده شاید یکم بعد بهتر بشم

بخاطر شرایط وکرونا و کارو اینا نیس

ماشاالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم  اینو همیشه بخون از چشم زخم در امان بمونی

مرسی گلم     

شرایطش من قبلا بودم و ساختم یهو شدم  من ادمی هستم که میسازم میگم مرد باید کار کنه نیادهم باید ...

نمیدونم والا اگه فکر میکنی خیلی از نظر روحی حال عجیبی داری بهتره پیش یه روانشناس بری و مشورت کنی

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘