2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار ب نظرتون باید کنم؟کجا درس بدم؟پیشنهاد 

والا من چون المپیادی بودم و کلا تو مدرسه خودمون و مدرسه های دیگه میشناختن اومدن برا تدریس پیشم

خب تو اموزشگاها یا تبلیغات بزنی به دیوارا بازم خوبه تو خونه درس بده مدرک داری؟

والا من چون المپیادی بودم و کلا تو مدرسه خودمون و مدرسه های دیگه میشناختن اومدن برا تدریس پیشم خب ت ...

مدرک نه متاسفانه...لیسانس رو ب آخر ترسوندن

ولی خیلی ریاضیم قویه تیزهوشان درس خوندم و از طرفی واقعا عشق ریاضی ام 

مدرک نه متاسفانه...لیسانس رو ب آخر ترسوندن ولی خیلی ریاضیم قویه تیزهوشان درس خوندم و از طرفی واقعا ...

شما که ریاضی تون خوبه مدرکشو بگیرین کارتون زودتر رونق میگیره........یا هم تو فضای مجازی تدریس کنین جزوه بذارین و خیلی چیزای دیگه یا پیج تو اپارات بزنین

شما که ریاضی تون خوبه مدرکشو بگیرین کارتون زودتر رونق میگیره........یا هم تو فضای مجازی تدریس کنین ج ...

تا مدرک بگیرم کلی سال طول میکشه.. و آن شالله تصمیم دارم خودم واسه کنکور بخونم فقط ریاضی تدریس کنم ک یه منبع درآمدی هم باشه

تو موسسات نمیتونی بری؟

میگم شهرستانه...بنظر شما بدون مدرک قبول میکنن تدریس کنم ؟مثلا توی آموزشگاه گاج یا قلمچی اینجا داره؟!بنظر شما اول آگهی بدم تعداد محدود دانش آموز و خیلی قیمت پایین بهتر نیس؟شاید از کارم راضی بودن  خودش بشه معرفم؛ درسته؟

میگم شهرستانه...بنظر شما بدون مدرک قبول میکنن تدریس کنم ؟مثلا توی آموزشگاه گاج یا قلمچی اینجا داره؟! ...

موسسات گاج و قلم چی و اینا معمولا این کارو نمیکنن ولی همون ک خودتون میگین بهتریت راهه برا شرو باید دیده بشین و اوازتون بقولا بپیچه اول از قیمت کم شروع کن انشاالله نتیجه بگیری یکی از اقوام ما هم همینطور شد یکی از بهترین دبیرای ریاضی فیزیک

موسسات گاج و قلم چی و اینا معمولا این کارو نمیکنن ولی همون ک خودتون میگین بهتریت راهه برا شرو باید د ...

اره بنظرم آگهی دادن خوبه خصوصا این شرایط کرونایی..البته شیمی و ریاضی قوی هستم نمیدونم کدوم پر مخاطب تره..فقط نمیدونم کلاس رو کجا برگزار کنم خونه ندارم خخخخخ

اره بنظرم آگهی دادن خوبه خصوصا این شرایط کرونایی..البته شیمی و ریاضی قوی هستم نمیدونم کدوم پر مخاطب ...

اره .....ریاضی پر مخاطبتره مسلما......یعنی خونه پدرت یا اگه متاهلی خونه ندارین یا کرایه هیچی؟