2777
2789
عنوان

تدریس ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 24 پست
خونه هیشکی تو شهر نیست؟اقوام خودت برو خونشون خب

ن عزیزم اینجا اقوام نداریم..شوهرم تحت پوشش بهزیستیه.. امکان داره ب بهزیستی بگم یه حرکتی بزنن؟یا با موسسات صحبت کنم؟اینجا منطقه محرومه خیلی ضعیفه درس بچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم اینجا اقوام نداریم..شوهرم تحت پوشش بهزیستیه.. امکان داره ب بهزیستی بگم یه حرکتی بزنن؟یا با م ...

خیلی خوبه که اره به بهزیستی بگو خیلی راه خوبیه خب

خوشبحالته پس منطقه محرومین کارتم راحتتره

والا من چون المپیادی بودم و کلا تو مدرسه خودمون و مدرسه های دیگه میشناختن اومدن برا تدریس پیشم خب ت ...

شماخودتون کلاس خصوصی زیادمیرفتین واسه المپیادتون

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
نه هیچ کلاس خصوصی نرفتم فقط کتابای المپیاد زیاد میخوندم و دیگه تمرین زیاد و علاقه همین حتی سر کلاسم ...

مگه میشه شایدمدرستون خوب بوده خب ادم معلم نداشته باشه که خودش تنهایی نمیتونه ازپسه این کتابابربیادمفهومشون سنگینه بایدکسی باشه که توضیح بده ادم بفهمتشون

مگه میشه شایدمدرستون خوب بوده خب ادم معلم نداشته باشه که خودش تنهایی نمیتونه ازپسه این کتابابربیادمف ...

نمیدونم من کلاس خصوصی نرفتم هیچ وقت خب ولی از همون اول استعداد ریاضیم خوب بود علاقه زیاد داشتم این فقط رمز موفقیتم بود خب مدرسم تیزهوشان بود ولی من از معلم چیزی یاد نمیگیرم نمیتونم اصلا خودم با علاقه یاد گرفتم ریاضی رفیقم بود عاشقش بودم

نمیدونم من کلاس خصوصی نرفتم هیچ وقت خب ولی از همون اول استعداد ریاضیم خوب بود علاقه زیاد داشتم این ف ...

خب مدرستون تیزهوشان بودم اینم بی تاثیرنبوده چرابعضی ازتیزهوشانیاکه رتبه برترشدن ورفتن دانشگاه اینقدرمینالن که مابچگی نکردیم جوونی نکردیم همه زندگیمون پایه درس رفت خیلی ناشکرن والا

خب مدرستون تیزهوشان بودم اینم بی تاثیرنبوده چرابعضی ازتیزهوشانیاکه رتبه برترشدن ورفتن دانشگاه اینقدر ...

بی تاثیرم نبوده نه..........

اونا دیگه دیدگاهشون این بوده عاشق درس نبودن تقریبا به اجبار میخوندن یا برای جو رقابت ولی من هیچ وقت به اجبار یا رقابت یا برا نمره و.....برا اینا نخوندم صرفا برا علاقم

بی تاثیرم نبوده نه.......... اونا دیگه دیدگاهشون این بوده عاشق درس نبودن تقریبا به اجبار میخوندن یا ...

مثلایکیشون که واسه دکترامیخونه اپلای کرده رفته آمریکا وتیزهوشانی بوده مهندسی برق تهران خونده هم کارشناسی هم ارشدیکیشونم دانشجوی کارشناسی مهندسی شهرداری تهران یکیشم مهندسی مکانیک شریف همشون همینومیگن زده شدن ازدرس