ن عزیزم اینجا اقوام نداریم..شوهرم تحت پوشش بهزیستیه.. امکان داره ب بهزیستی بگم یه حرکتی بزنن؟یا با موسسات صحبت کنم؟اینجا منطقه محرومه خیلی ضعیفه درس بچه ها
مگه میشه شایدمدرستون خوب بوده خب ادم معلم نداشته باشه که خودش تنهایی نمیتونه ازپسه این کتابابربیادمف ...
نمیدونم من کلاس خصوصی نرفتم هیچ وقت خب ولی از همون اول استعداد ریاضیم خوب بود علاقه زیاد داشتم این فقط رمز موفقیتم بود خب مدرسم تیزهوشان بود ولی من از معلم چیزی یاد نمیگیرم نمیتونم اصلا خودم با علاقه یاد گرفتم ریاضی رفیقم بود عاشقش بودم
نمیدونم من کلاس خصوصی نرفتم هیچ وقت خب ولی از همون اول استعداد ریاضیم خوب بود علاقه زیاد داشتم این ف ...
خب مدرستون تیزهوشان بودم اینم بی تاثیرنبوده چرابعضی ازتیزهوشانیاکه رتبه برترشدن ورفتن دانشگاه اینقدرمینالن که مابچگی نکردیم جوونی نکردیم همه زندگیمون پایه درس رفت خیلی ناشکرن والا
دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
خب مدرستون تیزهوشان بودم اینم بی تاثیرنبوده چرابعضی ازتیزهوشانیاکه رتبه برترشدن ورفتن دانشگاه اینقدر ...
بی تاثیرم نبوده نه..........
اونا دیگه دیدگاهشون این بوده عاشق درس نبودن تقریبا به اجبار میخوندن یا برای جو رقابت ولی من هیچ وقت به اجبار یا رقابت یا برا نمره و.....برا اینا نخوندم صرفا برا علاقم
بی تاثیرم نبوده نه.......... اونا دیگه دیدگاهشون این بوده عاشق درس نبودن تقریبا به اجبار میخوندن یا ...
مثلایکیشون که واسه دکترامیخونه اپلای کرده رفته آمریکا وتیزهوشانی بوده مهندسی برق تهران خونده هم کارشناسی هم ارشدیکیشونم دانشجوی کارشناسی مهندسی شهرداری تهران یکیشم مهندسی مکانیک شریف همشون همینومیگن زده شدن ازدرس
دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره