2777
2789

خیلی سبز عربی

بهمن آبادی برای دینی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

خیلی سبز

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزم برای دینی خیلی سبز برای عربی هم همچنین البته دینی میکرو و عربی نشر الگو هم خوبه ولی در کل خیلی سبز خیلی خوبه برا کنکور

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

عربی قطعا میکروطبقه بندی گاج

دینی هم همین کتاب

من با این دوتا عربیمو ۱۰۰زدم دینی هم ۹۰

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
واقعا‌فقط‌با‌همینا‌تونستین‌این‌درصد‌هارو‌کسب‌کنین؟؟

آره هیچ کتاب اضافه ای نداشتم

ولی همینا رو چنددددبار خوندم

عربیه جر خورد از بس توش نکته نویسی کرده بودم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
ایول/: چی قبول شدین

مهندسی پزشکی

رشتم خیلییی تاپ نیست ولی علاقم بود نمیخواستم حالا که رتبم خوب شده برم ی رشته دیگه

مهندسی پزشکی رشتم خیلییی تاپ نیست ولی علاقم بود نمیخواستم حالا که رتبم خوب شده برم ی رشته دیگه

رشته‌خوبیه‌منم‌دوس‌دارم‌

ببخشید‌میشه‌بقیه‌درسارو‌هم‌بگین‌چی‌می‌خوندین؟

مهندسی پزشکی رشتم خیلییی تاپ نیست ولی علاقم بود نمیخواستم حالا که رتبم خوب شده برم ی رشته دیگه

اره مهم علاقه هست انشالاموفق باشین 

یسوال بنظرتون تواین سه ماه تابستون میشه عمومی هاروجمع کرد؟صفرنیستم

رشته‌خوبیه‌منم‌دوس‌دارم‌ ببخشید‌میشه‌بقیه‌درسارو‌هم‌بگین‌چی‌می‌خوندین؟

من ریاضی بودم

زبان شهاب اناری

ادبیات هم ادبیات موضوعی نشرالگو (۴تا کتابن)

شیمی هم خیلی سبز و آی کیو

فیزیک میکرو بعدشم فاکو

ریاضی هم مهروماه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز