2777
2789
اره مهم علاقه هست انشالاموفق باشین  یسوال بنظرتون تواین سه ماه تابستون میشه عمومی هاروجمع کرد؟ ...

تو تابستون اگه برنامت قوی باشه هم عمومی هم اختصاصیو میتونی حتما هم لازم نیست با روزی ۱۰ساعت شروع کنی 

۷_۸ساعت خوبه ولی کم کم زیادش کن

ادبیات رو بذار اولویت تا زود تموم شه چون مهم تره

دینی هم مدام باید آیاتش مرور شه

لغات رو تو‌طول سه ماه هرشب بخون(هم عربی هم زبان هم ادبیات) هر کدوم شبی ۴۵دقیقه

عربی هم همزمان با لغات ترجمه و قواعدم بخون 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی‌ شما‌از‌دی‌وی‌دی‌استفاده‌می‌کردین‌یا‌کلاس؟

دی وی دی شیمی مهندس آقاجانی رو داشتم فقط

که خیلی راضی بودم ازش

بقیه درسا رو خودم خوندم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
مرسی عزیزم

خواهش میکنم💛

دی وی دی شیمی مهندس آقاجانی رو داشتم فقط که خیلی راضی بودم ازش بقیه درسا رو خودم خوندم

ببخشید‌یه‌سوال‌دیگه

به‌نظرتون‌برای‌شیمی‌ربیعیان‌و‌برای‌ریاضی‌و‌فیزیک‌

منتظری‌و‌کامیار‌خوبه؟

ببخشید‌یه‌سوال‌دیگه به‌نظرتون‌برای‌شیمی‌ربیعیان‌و‌برای‌ریاضی‌و‌فیزیک‌ منتظری‌و‌کامیار‌خوبه؟

نمیشناسمشون

عارف ربیعیانم بنظرم بیشتر اسمش دهن پر کنه

من خودم از آقاجانی راضی تر بودم

بابایی هم میگن خوبه

نمیشناسمشون عارف ربیعیانم بنظرم بیشتر اسمش دهن پر کنه من خودم از آقاجانی راضی تر بودم بابایی هم م ...

ممنون‌عزیزم❤

فقط‌اگه‌امکانش‌هس‌میشه‌بقیه‌درصداتونو‌بگید

ممنون‌عزیزم❤ فقط‌اگه‌امکانش‌هس‌میشه‌بقیه‌درصداتونو‌بگید

ادبیات ۷۰

زبان۶۷

فیزیک ۶۹

شیمی۶۳

ریاضی۶۵

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز