tarane_avahh مدیر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 عنوان مهاجرت | مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 80 پست من حساب کردم برای مهاجرت به کانادا باید ماهیانه ۵۲۰۰$کانادا داشت به نظرتون با پول کار دانشجویی که ساعتی ۱۲دلار هست و مدتش هفته ای ۲۰ ساعته میشه از پسش بر اومد؟ همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃 1400/04/01 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 رشته چی هستی تجربی همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 ببین اصلا حوصله داری کارشناسی رو تموم کنی الکی الان انرژی نزار چرا بابا مگه کسی هست که از اون دیگه الان کمتر داشته باشه؟😐 همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
لیوسام عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 15906 چرا بابا مگه کسی هست که از اون دیگه الان کمتر داشته باشه؟😐 بلههه زیاد اگر رشته تو دوست نداشته باشی احتمالش زیاده
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 بلههه زیاد اگر رشته تو دوست نداشته باشی احتمالش زیاده ن من دوست دارم کلا درس خوندو همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
170mitra عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2639 ۶ سال پیش موقعیکه پدر و مادرم از هم جدا شدن برادرم با مادرم رفتن خارج از کشور ومن به بابام چسبیدم و گفتم تنهاش نمیذارم خیلی پشیمونم ،چون خودم ازدواج کردم و در شرف طلاقم از اون طرف پدرم در شرف ازدواج مجدده کانادا خیلی کشور خوبیه ،اصلا تعلل نکن از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 پزشکی دندون بیاری همینجا کافیه لازم نیست بری فکر میکنی اینجا وعض پزشکی که خرابه دندونم داره خراب میشه همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
alireza4dr عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1512 فکر میکنی اینجا وعض پزشکی که خرابه دندونم داره خراب میشه شوخی میکنی
لیوسام عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 15906 ن من دوست دارم کلا درس خوندو ایشالا ک این روحیه تو حفظ کنی همکلاسی من همشون شاگرد اول کلاس خودشون بودن با معدل های بالای ۱۹ تو دانشگاه به ۱۰ راضی میشن
alireza4dr عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1512 فکر میکنی اینجا وعض پزشکی که خرابه دندونم داره خراب میشه ملت ببخشید دیوونه نیست ۸۰۰ هزار ادم کنکور تجربی بدن این وضع همیشه همینه دکتر و دندون پزشک هیچ وقت پول کم نمیاره
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 ۶ سال پیش موقعیکه پدر و مادرم از هم جدا شدن برادرم با مادرم رفتن خارج از کشور ومن به بابام چس ... ای بابا خو توام بابات میرفتی ولی اشکال نداری هیچ وقت دیر نمیشه برا رفتن.میخوام ولی میترسم از پسش بر نیام همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 شوخی میکنی ن شوخی ندارم همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
170mitra عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2639 ای بابا خو توام بابات میرفتی ولی اشکال نداری هیچ وقت دیر نمیشه برا رفتن. میخوام ولی میترسم از پسش ب ... پدر من بخاطر شغلش هیچوقت اینجا رو ول نمیکنه و بره اونور ولی من درسم تموم شه میرم حتما از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 ملت ببخشید دیوونه نیست ۸۰۰ هزار ادم کنکور تجربی بدن این وضع همیشه همینه دکتر و دندون پزشک هیچ وقت پو ... همه چیز که پول نیس ی چیزی هست به نام علاقه اگه بدونیدبعدم از من بپرس که دور و ورم پر این جور چیزا همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
tarane_avahh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 4507 پدر من بخاطر شغلش هیچوقت اینجا رو ول نمیکنه و بره اونور ولی من درسم تموم شه میرم حتما رشتتون چیه؟چ کشوری مد نظرتونه؟ همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃