من حساب کردم برای مهاجرت به کانادا باید ماهیانه ۵۲۰۰$کانادا داشت به نظرتون با پول کار دانشجویی که ساعتی ۱۲دلار هست و مدتش هفته ای ۲۰ ساعته میشه از پسش بر اومد؟
همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
چون فامیلم بدون حمایت خانواده دانشجویی رفت و ماشالله الان اونجا دیگه موندگار شده و استاد دانشگاه هست ...
رشتش چی بود؟
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
بعدشم اگه ۱۰ هزار دلار اولکار داشته باشی می تونی بری اگه اونجا بورسیت کنن و یا یه مدرکی داشته باشی ک ...
فول فاند بگیره میشه زندگی کرد راحت؟
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید