2777
2789
عنوان

کرونا

85 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

من امروز ۳ هفته میشه که کرونا گرفتم تقریبا ۸ روز خوب بودم خفیف بود بعد از ۸ روز ک گذشت درگیری ریه م بیشتر شد و یه هفته بستری شدم بیمارستان.

از اولین روز شدیدا احساس ضعف و بیحالی داشتم و گرسنگی شدید .

خانوادگی گرفتیم اونا هیچ کدوم لب به غذا نمیزدن ولی من حتی چیزایی که دوس نداشتم قبلا هوس میکردم بخورم .

اضافه وزن دارم ولی قبلا اصلا پرخور نبودم کم کاری تیروییدم باعث افزایش وزنم بود ولی الان ک مرخص شدم مدام گرسنه ام ضعف شدید گرسنگی شدید در حد دل درد . 

کسی تجربه داره؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی بدجور ترسیدم من الان روز ۷امه حالم بهتره نکنه منم ریه م درگیر شه😭 ینی تا روز ۸خوب بودی بعد یهو ...

نترس خانوادگی گرفتیم اونا هیچ کدوم اذیت نشدن اصلا . ولی آره انقد راحت بود تا روز ۸ که هیچی نفهمیدم به همه کارام میرسیدم بعد روز ۸ بویایی چشایی از بین رفت سرفه کردم تنگی نفس شدید داشتم ک رفتم سیتی گفتن ریه ت درگیر شده گاز خونم تا ۷۲ اومده بود پایین ی هفته کشید اوکی شه ولی الانم ک مرخص شدم ۱۰روز استراحت مطلق نوشته واسم دکتر .

ولی گرسنگی داره زجر کشم میکنه

خب غذا بخور داغون میشی اینجوری که 

وزنم خیلی بالاست اصلا به خاطر وزن بالام دکتر بستری کرد گفت خطریه ۹۵ کیلوام. اصلا هم کم نمیتونم کنم پدرم درمیاد .

تنبلی تخمدانم دارم تازه میخواستم کم کنم وزن باردار شم .

الان انقد بخورم میپاشم اعصاب نموند واسم