2777
2789
عنوان

خواهرشوهرپرو چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 127 پست

عزیزم دعوا نداره که 

بگو من از دستوری و لحن دستوری بدم میاد 

شما اجازه بدین هروقت حالم مساعد شد حتما دعوت میکنم ،خدا نکنه خونه ای بی مهمون باشه 

بعدکه اینو گفتی بزار یکی دوهفته دیگه دعوت کن و خیلی سنگین باش ن که بگو بخند نکنی 

بعدم برای همیشه باهاشون سنگین باش و بدون بچه ت و بدون شوهرت رفت و آمد نکن و عمرا سراونا توی زندگیت دعوا ننداز

اللهم عجل لولیک الفرج ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه زورم میاد

دعوت نکنیاااااا اگه الان کوتاه بیای فک میکنن ترسیدی بعدا دوباره سر یه چیز دیگه گیرمیدن بهت باز مادرشوهرت برااینکه به حرفشون گوش بدی دوباره تهدیدت میکنه به قول خودش!!ول کن بابا بچتم نفرست اصلا

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
دعوت نکنیاااااا اگه الان کوتاه بیای فک میکنن ترسیدی بعدا دوباره سر یه چیز دیگه گیرمیدن بهت باز مادرش ...

انقد عفریتس یکراست زنگ میزنم خانوادم اگر بچم ونفرستم میدونم قشرق بپامیکنه

دعوت نکن  بچه اتم نفرست ببینن بچه شیر خوار بدونه مادرجایی نمیره یکم بگذره خودشون خسته میشن

زنگ میزنه خانوادم الانم بامامانم سرسیسمونی مشکل دارم پستهای قبلم وبخون اونم سریع میگه تو مقصری پشت اونادرمیاد

اره میخوام نفرستم امااگر بیاد قشرق درست کنه میترسم

بنظرم توام بهش پیام میدادی میگفتی شما خودتون شرایط زایمان منو بهتر میدونید کسی که تازه زایمان کرده نمیتونه مهمان داری کنه من میخواسم تو شرایط بهتری دعوتشون کنم ولی بااین رفتارتون نظرم عوض شد چشم پامو نمیزارم ولی بچمم کوچیکه نمیتونم تنها بسپارمش به کسی حالا که اینجوری خوشید اشکال نداره ایشالا خوش باشید بیشتر یا اصلا هیچی نگو بچتم نفرست هروقت گفت چرا نومو نفرستادی بگو همسرم میگه بچه کوچیک بدونه مادرش جایی نمیمونه

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
لحنش بد بوده و لحن شماهم  ولی راست گفته دعوت نکرده بعد پاشه بیاد خونه تون در حالی که خانواده ...

خب اخه تازه ۳ماه گذشته بود من خواهرزاده خودم و بعد۹ماه دعوت کردم بعدبه من میگه توحسادت کردی برای خواستگاری نیومدی

مردم چقد  پرررو شدنا ای بابا  اسی آشتی کن تا ارامش بگیری دعوتشون کن خودتا راحت کن حوصله ق ...

اگراینکاروکنم ازخودم متنفرمیشم احساس بدبخت بودن میکنم 😭😭😭😭

بنظرم توام بهش پیام میدادی میگفتی شما خودتون شرایط زایمان منو بهتر میدونید کسی که تازه زایمان کرده ن ...

اره این خوبه چون شوهرمم به تصمیمم احترام میزاره

بزار به عالمو ادم زنگ بزنه خودشو ضایع میکنه بااینکاراش

مسئله اینه الان سرسیسمونی بامادرم مشکل دارم پستهای قبلم وبخون .الان به مادرم زنگ بزنه مادرم پشت اونارومیگیره