2777
2789
عنوان

خواهرشوهرپرو چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 127 پست
اره این خوبه چون شوهرمم به تصمیمم احترام میزاره

اره سیاست داشته باش اگه دوس نداری دعوت کنی علنی بروزم نده به شوهرتم خودتو بزن به مظلوم نمایی دو سه قطره اشکم بریز بگو من تازه زایمان کردم بچم ۴۰روز زردی داشت همش غصه واسترس بچمو داشتم اونوقت فکر مهمون بازی میکردم تواون شرایط یه کم عذاب وجدان بگیره شوهرت شاید خودش جوابشونو داد

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره سیاست داشته باش اگه دوس نداری دعوت کنی علنی بروزم نده به شوهرتم خودتو بزن به مظلوم نمایی دو سه ق ...

گریه جوابگوفکرنکنم باشه چون مادرش سیساستش بیشتره اون همراباگریه میگه ای قلبم فشارم دردم زهرمارم

خیلیم عالی به مادرشوهرت پیغام بده والا هی نوم نوم نکن من نبودم نویی هم نبود هروقت من اومدم نوتم میاد دوست نداری کسی اصرار هم نکرده بیاد خونت پسرتم خواست میاد نخواست نمیاد

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

این ک دعوت کنی یا نه رو نظری ندارم 

فقط بچتو ب هیچچچچچ عنوان تنها نفرستید اونجا 

که دیگه عادت میکنند بچتو بدون خودت بخوان و محکم و قوی بگو 

بچهه من بدون مامانش جایی نمیره تا وقتی من هستم اجازه نمیدم تنهایی بره جایی 

شما اگر دلتنگ نوه تون هستید منزل خودتونه 

ببین این حرف آخر رو بگو سیاست داشته باش 

اینجوری نشون دادی دعوا نداری 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
خیلیم عالی به مادرشوهرت پیغام بده والا هی نوم نوم نکن من نبودم نویی هم نبود هروقت من اومدم نوتم میاد ...

یاخدا جرات ندارم اینجورباهاش حرف بزنم ابرو من ومیبره همینجوریشم میگه خودت وانداختی به پسرم ..دوست بودم باشوهرم

بگو به پسرت بگو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
2790
2778
2791
2779
2792