2777
2789
عنوان

چرا این روزا من اینجوری شدم ؟؟...

120 بازدید | 17 پست

اصلا نمیتونم بخندم 

هیچی چیزی خوشحالم نمیکنه 

الان داریم خونه میخریم ، قبلا آرزوم بود اتاق داشته باشم واسه خودم وسایل بخرم 

گوشی دار بشم ، الان دارم به همه اینا میرسم ولی اصلا خوشحال نیستم

هر کاری میکنم میبینم نمیتونم خوشحال بشم 

به نظرتون چیکار کنم ؟

واقعا دارم از این بی احساسی کلافه میشم

همه اینطورن

تنهانیستی🥴

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت ب کرونا😑

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
چرا خدایی نکرده مشگل خاصی هس؟؟ من سر سقط واز دس دادن بچه هام اینجور حسی سراغم اومده اه لعنتی

برج ۹ یه اتفاقی افتاد من از اون موقعه اینجوری شدم 

اتفاق جدید نبود نبود بار ها تکرار شده بود 

ولی در عرض بیست روز من شدم یه روح متحرک ، 

از یه دختر با شوق و ذوق تبدیل شدم به بی احساس ترین آدم دنیا 

برج ۹ یه اتفاقی افتاد من از اون موقعه اینجوری شدم  اتفاق جدید نبود نبود بار ها تکرار شده بود&n ...

خب بلاخره چندین ماهه از اون موقع داره میگذره بایدالان باهاش کناراومده باشی هرچی بشینی وب خودت تلقین کنی بدترم میشی فقط خودتی ک میتونی ب خودت کمک کنی ب نظرم خودتو سرگرم کن ک ازاون حال وهوا دور شی

لینک ناشناس💫 💫💫 daigo.ir/secret/61989239189