2777
2789
سلام عزيزم چرا اينجورى اى فداتشم😢 آره كاملاً امكان پذيره

سلام عزیز دلم 

مرسی تو خوبی

هیچی تاپیک اخرم و بخون

الان بهترم وگرنه اگه یکم دیگه دیر تر جواب میدادن اعلامیه ام میرفت سر در سایت😅😅😅😅

😕 چرا اينجورى حرف ميزنى مگه بت بى احترامى كرد؟

من هیچوقت قسم نمیدم

این بار واقعا مهم بود و با یه بار پرسیدن جواب درست حسابی نگرفتم 

وگرنه مرض ندارم قسم بدم که🥺🥺🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی جا کردی قسم دادی

من انقدر تو اون لحظه حالم بد بود که حد نداشت و کامنت شما هم ناراحتم نکرد اصلا ذره ای واسم مهم نیست

ولی به جای این که دعا کنیم دیگران ارزوهاشون و زندگی کنن

یه ذره درک داشته باشیم

و اینم در نظر بگیریم که طرف مقابل الان چقدر ناراحته و هر حرف ما میتونه قلبش و به درد بیاره

حال دیگران رو بدتر نکنیم دعای خیر پیشکش

سلام عزیز دلم  مرسی تو خوبی هیچی تاپیک اخرم و بخون الان بهترم وگرنه اگه یکم دیگه دیر تر جواب ...

دور از جونت عزيزه دلم باشه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من هیچوقت قسم نمیدم این بار واقعا مهم بود و با یه بار پرسیدن جواب درست حسابی نگرفتم  وگرنه مر ...

ميدونم

چرا توضيح ميدى؟؟؟

ملت رد دادن

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

ن نمیشه چون انتن که نباشع پیامک و تماس برقرار نمیشه

مگهههه اینکه انتن صعیف باشه یا یه لحظه قطع و وصل بشه مثل روستاها یا بیابون 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
جا خوردم واقعا کامنتش و دیدم تو دوتا تاپیکمم گذاشته 😂

خدا كمكش كنه

خودش بيشتر ع همه اذيت ميشه😐

گونااااااااااااا

خیر امکان نداره چطور بدون انتن میشه smsدریافت بشه 

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏
بی جا کردی قسم دادی

عزیزم جواب بدید و محترمانه بخواید دیگه قسم ندن آدم وقتی مستاصل هست قسم میده 

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏

استارتر شاید خط رو دایورت کرده