2777
2789
سلام عزيزم چرا اينجورى اى فداتشم😢 آره كاملاً امكان پذيره

سلام عزیز دلم 

مرسی تو خوبی

هیچی تاپیک اخرم و بخون

الان بهترم وگرنه اگه یکم دیگه دیر تر جواب میدادن اعلامیه ام میرفت سر در سایت😅😅😅😅

😕 چرا اينجورى حرف ميزنى مگه بت بى احترامى كرد؟

من هیچوقت قسم نمیدم

این بار واقعا مهم بود و با یه بار پرسیدن جواب درست حسابی نگرفتم 

وگرنه مرض ندارم قسم بدم که🥺🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی جا کردی قسم دادی

من انقدر تو اون لحظه حالم بد بود که حد نداشت و کامنت شما هم ناراحتم نکرد اصلا ذره ای واسم مهم نیست

ولی به جای این که دعا کنیم دیگران ارزوهاشون و زندگی کنن

یه ذره درک داشته باشیم

و اینم در نظر بگیریم که طرف مقابل الان چقدر ناراحته و هر حرف ما میتونه قلبش و به درد بیاره

حال دیگران رو بدتر نکنیم دعای خیر پیشکش

سلام عزیز دلم  مرسی تو خوبی هیچی تاپیک اخرم و بخون الان بهترم وگرنه اگه یکم دیگه دیر تر جواب ...

دور از جونت عزيزه دلم باشه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من هیچوقت قسم نمیدم این بار واقعا مهم بود و با یه بار پرسیدن جواب درست حسابی نگرفتم  وگرنه مر ...

ميدونم

چرا توضيح ميدى؟؟؟

ملت رد دادن

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

ن نمیشه چون انتن که نباشع پیامک و تماس برقرار نمیشه

مگهههه اینکه انتن صعیف باشه یا یه لحظه قطع و وصل بشه مثل روستاها یا بیابون 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
جا خوردم واقعا کامنتش و دیدم تو دوتا تاپیکمم گذاشته 😂

خدا كمكش كنه

خودش بيشتر ع همه اذيت ميشه😐

گونااااااااااااا

خیر امکان نداره چطور بدون انتن میشه smsدریافت بشه 

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏
بی جا کردی قسم دادی

عزیزم جواب بدید و محترمانه بخواید دیگه قسم ندن آدم وقتی مستاصل هست قسم میده 

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏

استارتر شاید خط رو دایورت کرده