2821
2789
عنوان

بچه ها بیاین

57 بازدید | 11 پست

من عید امسال عقدم بود و برج 12 احتمالا به امید نابودی کرونا قراره عروسی بگیریم شوهرم و خانواده شوهرم ادمای خوبین خیلی دوسشون دارم و دوسم دارن ولی ولی ولی مادرشوهر و پدرشوهرم یه خورده خسیسن شایدم زرنگ بازی میخوان دربیارن کل جهیزیه بامنه فقط یه تی وی و یه تخته فرش واسه همسرمه 

هرچند توجهی به حرفاشون ندارم ولی هی بمن میگن تو خرید جهیزیه زیاد سخت گیری نکن پولاتو بده واسه خونه حالا پدرشوهرم به همه پسراش خونه داده و کمکشون کرده یا میگن همینجا خونه خودمون زندگی کنین ما میریم شهرستان وسایلمون تو یکی از اتاقاتون باشه درشو ببندین زمستون ما میایم فقط پیشتون یا همیشه عروسایی رو واسم مثال میزنه که خونه پدرشوهرشون با اونا زندگی میکنن شوهرم خداروشکر حرف شنوی نداره البته بی ادبیم نمیکنه منم اهمیت ندم طوری نمیشه، کار خودمو میکنم ولی اعصابم بهم میریزه چرا فقط واسه من باید این حرفا زده بشه نمیخوام به عروسای دیگشون جسارت کنم ولی از نظر چهره اخلاق تحصیلات و شغل از همشون سرترم

من همیشه عاشق وسایل مدرن و خوشگل موشگل بودم به گرونی یا ارزونیشم کاری ندارم فقط دلم میخواد خونم شیک و مرتب باشه بگین جوابشونو چجوری بدم یا اصن اهمیت ندم؟ تازه مادرشوهرم نسبت به بقیه دخالت آنچنانی تو زندگیمون نمیکنه فقط تو همین مورد نظر میده

یه شب همه عروسا و دخترش و پسراشون جمع بودیم خونه مادرشوهرم همشون گفتن نیگا عروس پایینیه با مادرشوهرش میخواد زندگی کنه منم گفتم چرا همتون به من نگا میکنین کدومتون با مادرشوهرتون زندگی میکنین که من زندگی کنم خوب گفتم بنظرتون؟ 

یبارم جاریم ورداشته بود از طرف مامانم گفته بود که دخترمو نصیحت کنین زیاد وسیله نخره مامانم بیچاره قسم خورد که من نگفتم تازه گفتم باید بهترینشو بخره 

بعد هی ام از گوشه کنار میگن عروسی نمیخواد بگیری

مشاورا میگن هر چی گفتن بگو چشم ولی کار خودتو بکن اما نمیتونم خودمو کنترل کنم دیگه  

ببخشید طولانی شد  

خدا        

😑اولا ک اصلا باهاشون زندگی نکن حتی اگ برن شهرستان دومامامانت هیچ وقت جلو خانواده شوهرت نمیگه به دخترم بگین کم جهیزیه بخره سوما بهشون محلنده کار خودتو بکن🤭

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راحت بهشون بگو که زندگی مستقل و جدا میخای  بگو قصد نداری با اونا زندکی کنی و اینکه جهیزیه هر چ ...

اوهوم 

من با خنده و شوخی همه چیو بهشون میگم دلم نمیخواد ناراحتی پیش بیاد ولی وای به روزی که وحشی شم  

خدا        
اوهوم  من با خنده و شوخی همه چیو بهشون میگم دلم نمیخواد ناراحتی پیش بیاد ولی وای به روزی که وح ...

انگار ولی خنده و شوخی حالیشون نیست .به همسرت بگو دیگه نمیخام راجه به این موضوع چیزی بشنوم ناراحت میشم

انگار ولی خنده و شوخی حالیشون نیست .به همسرت بگو دیگه نمیخام راجه به این موضوع چیزی بشنوم ناراحت میش ...

آره دیگه بخوای کسی ام دلخور نشه بیشتر سوء استفاده می کنن و پرروبازی درمیارن

قبل ازدواجم با شوهرم دوست بودم یبار درمورد مهریه نظرمو پرسید گفتم زن و مرد اگه باهم خوب باشن 14 سکه و 1400 سکه فرقی نمیکنه تو جلسه خواستگاری ورداشتن گفتن عروس خانم با 14 سکه به توافق رسیدن مامانمم اونجا جوری جوابشون داد که دفترو دادن مامانم گفتن خودتون بنویسین هرچقدر میخوان  

مامانم گفت عروس خانم خیلی بیجا کردن    

خدا        
آره دیگه بخوای کسی ام دلخور نشه بیشتر سوء استفاده می کنن و پرروبازی درمیارن قبل ازدواجم با شوهرم دو ...

آفرین به مامانت خوشم اومد 

فقط دوست دارن خرج و مخارج خودشون کم بشه  درد دیگه ای ندارن