2777
2789
عنوان

عباس آمد...

1723 بازدید | 155 پست

نی نی یارهاااااااااااااااااااااااااااا😠

دلیل حذف کاربری من چیه 🤔

کاربری قبلی منو با 6 تاپیک و  بدون کوچکترین بی احترامی به شخصیتی یا کاربری تعلیق کردید 

لطفا دلیلش رو بفرمایید؟؟؟ 

منتظر پاسخ شما هستم 

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

یا هر نی نی یاری که منو تعلیق کرد 

بدون حاشیه هم فعال هستیم خودتون دوست دارید یجورایی حاشیه درست کنید 

لطفا بررسی شود 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عباس آمد

ان مرد با اسب آمد

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

فک کردم اموزش ابتداییه اومدم ببینم عباس زیر باران امد یا با نان امد🤦🏻‍♀️

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
خوب کردن نمیدونم منم جا نی نی یار بودم نعلیقت میکردم ازت خوشم نمیاد

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍