2777
2789
عنوان

عباس آمد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 155 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زشته خانمی

چیش زشته اگه بدونی چقد فحشای رکیک به یکی از کاربرا داد . نی نی یار هی میترکوندش دوباره میاد خب لابد میخوادبه اطلاعات بارداریش اضافه شه دیگه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اصلا و ابدا

دوستان میگن بی احترامی کردید 

احتمالا یادتون رفته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شما که بدترش کردی

والا خب     

اینجا یا غیبته 

یا خرید جهیزیه

یا بارداری

یا اقدام

یا زایمان

یا اشپزی

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
چیش زشته اگه بدونی چقد فحشای رکیک به یکی از کاربرا داد . نی نی یار هی میترکوندش دوباره میاد خب لابد ...

میدونم 

ولی قرار نیست ما مثل ایشون باشیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

والا خب       اینجا یا غیبته  یا خرید جهیزیه یا بارداری یا اقدام یا زایم ...

قانونی برای منع  حضور آقایون نداره متاسفانه