2777
2789
عنوان

چرا میترسم؟؟؟🥲😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 200 پست
ععع آرزویی تویی؟؟؟

شوماع؟😐

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😐منم اصفهانم😐پارک نیکو میدونی کجاس؟ تاحالا رفتی؟ من با دوستام میرم اونجاع یکی هس اسم عشقشم عرفان ...

کج؟   

ن ولا ب عمرم نیکو ندیدم اسم خود بدبخت زمین گیرش چیه؟؟؟ 

من عرفانم اصن اینجا نیس

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

پارسال تو آپارتمان زندگی میکردیم من یه ترس عجیبی داشتم ننمیدونم جرا همینجوری بیخود و بی جهت 

مامانم میگفت من اگه تنهای تنها هم باشم اینجا نمیترسم

امسال خونمون ویلاییه من اگه رسما جنم ببینم نمیترسم

دسشویی و حموم و روشویی هم تو حیاطه 

مامانم میگه مجبور بشم هم ۳ نصف شب نمیرم تو حیاط

من راحت میرم انگار نه انگار

انگار خاصیت خونه بود

ببخشید طولانی شد

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
کج؟    ن ولا ب عمرم نیکو ندیدم اسم خود بدبخت زمین گیرش چیه؟؟؟  من عرفانم اصن ...

😂زیاد باهاش حرف نزدم اسمشو نمیدنم😐💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
کجای شاهینشهری😂 خونه مادربزرگم اونجاست

ادرس دقیق میخوایی؟؟  خونه نادر بزرگ شما کجاس حسم میگ مخابرات

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
پارسال تو آپارتمان زندگی میکردیم من یه ترس عجیبی داشتم ننمیدونم جرا همینجوری بیخود و بی جهت  م ...

فردا میخونم الان پشما م میریزه بخونمش

فردا میخونم الان پشما م میریزه بخونمش

ترسناک نبود😐