2777
2789
عنوان

چرا میترسم؟؟؟🥲😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 200 پست
خونه داییم مخابراته خونه مادربزرگمو نمیتونم بگم😅😈☠

خودت کجایی؟؟

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
گفتم که دارم حضور غیاب میکنم😐

😐😂❤

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصفهان

عخی..

ازین ب بعد لو نمیدم کجام و کجا نیستم مث اینکع اشنا ماشنا زیاد شد🤣

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
فردا میخونم الان پشما م میریزه بخونمش

😂😂😂😂باشه ولی آخرش خوبه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
اصفهان

البته شمارو نمیشناسنم چون هیچ کسم مخابرات نیس🤣🤣 در کل شنیدم یکی اع فامیلا عضو اینجاس

آله🥺🥺🥺🥺

لای لالایی گل لالا ... مهتاب اومده بالا ... موقع خوابه حالا

لای لالایی گل نی نی ... خوابای خوب ببینی ... روی ابرا بشینی ...

لالا لالالالالا لالالایییییییییی

بخواب همه دنیا خوابن مهتاب خوابه جیرجیرک خوابه قورباغه خوابه خلاصه که همه خوابن فقط ما بیداریم پلیسای مملکتیم ما😆

ترسناک نبود😐

آره دقیقا تازه آخرش خوبه دیگه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
😅

راستی ی جا اصفهان بگو ک کفشاش تنوع زیادی داشته باشه بجز شهدا