2777
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 49 پست
وقتی تو فکرت میاد یعنی بهش علاقه داری  شرایط و حوصله داری بیار

بیشتر برای تنهایی دخترم نگرانم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوتا دارم.تازه شیر به شیر هم هستن. خداروشکر خوبه. یکم سخته.ولی هرچی بزرگتر میشن راحت تر میشه

جنسیت چیه عزیزم 

بنظرت اینطوری بهتره یا اختلاف سنی بیشتر 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
.    شرایط از لحاظ مالی مثلاً تا چه حد ؟

خونه و ماشین و حقوق کافی برای خانواده ی ۴ نفره

من اگ مستاجر نبودم الان بچم تک فرزند نبود

گناه دارن تو این دنیا عذاب بکشن بخاطر دل ما

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
من دوتا دارم، خیلییییی هم خستم، دارم فکر میکنم بعدی رو سه قلو بیارم بشن پنج تا،    

😄😄😄

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
جنسیت چیه عزیزم  بنظرت اینطوری بهتره یا اختلاف سنی بیشتر

اولی پسره.دوسالشه.

دومی دختره هفت ماهشه.

خب اینطوزی یه خوبی هایی داده و یه بدی هایی.خوبیش اینه که باهم بزرگ میشن و دیگه از بچه داری خلاص میشی.

بدیش اینه که سخته دیگه به همه کارات بخوای برسی.

من کلا یدونه دوست ندارم چون بچه تنها میمونه ☹

به خاطر همین هر وقت ازدواج کردم اگه خواستم بچه بیارم حداقل دو تا میارم

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

اصلا اصلا ...همین یکی رو خدا حفظ کنه به جایی برسونیم دیگه پشت دست مو داغ میکنم 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
منم مثل شما فکرم درگیره.یه روز میخام و یه روز هم میگم اگا از پسش نتونیم بربیایم چی بازمیگم بزار خون ...

ما خدارو شکر با سختی تونستیم خونه و ماشین بخریم ولی واسه آینده نگرانم اگه جون کار کردن مثل الان و نداشته باشیم چیکار باید بکنیم