dokhtaramدنیامه مدیر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13025 عنوان بچه دوم | مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 49 پست نظرتون در مورد آوردن دومین بچه چیه،من نمیدونم درسته یا نه،هرروز هر شب این موضوع ذهنم و درگیر کرده واقعا خسته شدم ،خواهشا راهنمایی کنین خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍 1400/04/01 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13025 وقتی تو فکرت میاد یعنی بهش علاقه داری شرایط و حوصله داری بیار بیشتر برای تنهایی دخترم نگرانم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
استقلال1373 عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5547 کلا مخالف سرسخت تک فرزندی ام برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
اکوامارین عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 2766 من دوتا دارم.تازه شیر به شیر هم هستن. خداروشکر خوبه. یکم سخته.ولی هرچی بزرگتر میشن راحت تر میشه جنسیت چیه عزیزم بنظرت اینطوری بهتره یا اختلاف سنی بیشتر به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه.
فاطی_خانومم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 4277 . شرایط از لحاظ مالی مثلاً تا چه حد ؟ خونه و ماشین و حقوق کافی برای خانواده ی ۴ نفرهمن اگ مستاجر نبودم الان بچم تک فرزند نبودگناه دارن تو این دنیا عذاب بکشن بخاطر دل ما خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
اکوامارین عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 2766 بیشتر برای تنهایی دخترم نگرانم چندسالشه به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه.
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13025 من دوتا دارم، خیلییییی هم خستم، دارم فکر میکنم بعدی رو سه قلو بیارم بشن پنج تا، 😄😄😄 خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13025 اولی چندسالشه؟ پاییز ۶ سالش تموم میشه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
mamaneyasinjonam عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 766 جنسیت چیه عزیزم بنظرت اینطوری بهتره یا اختلاف سنی بیشتر اولی پسره.دوسالشه.دومی دختره هفت ماهشه.خب اینطوزی یه خوبی هایی داده و یه بدی هایی.خوبیش اینه که باهم بزرگ میشن و دیگه از بچه داری خلاص میشی.بدیش اینه که سخته دیگه به همه کارات بخوای برسی.
یه_دختر_باهوش عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 9967 من کلا یدونه دوست ندارم چون بچه تنها میمونه ☹به خاطر همین هر وقت ازدواج کردم اگه خواستم بچه بیارم حداقل دو تا میارم کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏 میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 69986 من تصمیم گرفتم سه تا پسر بیارم 😂😂😂 یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
مهکامه120728 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 21442 بیار منم دوتا دارم اعصاب فولادین میخواد ولی باز بهترین کاره مادر سه دسته گل خدایا شکرت
eii عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 3364 اصلا اصلا ...همین یکی رو خدا حفظ کنه به جایی برسونیم دیگه پشت دست مو داغ میکنم نه مُردم از دوریت نه زندگی کردم .... آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
اکوامارین عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 2766 پاییز ۶ سالش تموم میشه عزیزم پس خودشم دوسداره و میتونه کمکت کنه بیار به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه.
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 13025 منم مثل شما فکرم درگیره.یه روز میخام و یه روز هم میگم اگا از پسش نتونیم بربیایم چی بازمیگم بزار خون ... ما خدارو شکر با سختی تونستیم خونه و ماشین بخریم ولی واسه آینده نگرانم اگه جون کار کردن مثل الان و نداشته باشیم چیکار باید بکنیم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
پشمک70 عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 2523 بچم سه سالشه 🤨درخاست دختر داده انگار جنسیت هم دست منه🤣 شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست