من_یک_انسانم۲۵ مدیر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 عنوان شک دارم | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست سلام امیدوارم ک خوب باشید لطفا فکراتونو باهام ب اشتراک بذارید ک چیکارکنماگرهستید بگم اگر نه بذارم صبحواقعا حالم مساعد نیست اگرهستید بگید لطفا همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚 1400/04/01 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 ینی الان صیغه هستی؟؟؟ چرا عقد نمیکنی .عقد رسمی از اولی چرا جدا شدی عقدیم دگعقدرسمیم خانواده هامبدونننسال بعدم عروسیاولی کتک میزد مامانی بود خیانت میکرد همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 ب خانوادش بگو خب پیش اونام انکارکنه چی😔 همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 عقدیم دگ عقدرسمیم خانواده هامبدوننن سال بعدم عروسی اولی کتک میزد مامانی بود خیانت میکرد بچه نداری؟؟از اولی عب نداره گذشته ها رو فراموش کن..ببخش یاد آوری کردم ناراحتت کردم ..😔ب خانوادش جریان رو بگو ..با خودشم حرف بزن ب روش بیار اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 خب پیش اونام انکارکنه چی😔 بگو باید بریم آزمایش بدیم ..با خانوادشم حرف بزن بگو بهشون ...نمیشه ک بی خیال دست رو دس بزارن اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 بچه نداری؟؟از اولی عب نداره گذشته ها رو فراموش کن..ببخش یاد آوری کردم ناراحتت کردم ..😔 ب خا ... نه بابا بچه ندارم...ن عزیزخواهش میکنم همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 بگو باید بریم آزمایش بدیم ..با خانوادشم حرف بزن بگو بهشون ...نمیشه ک بی خیال دست رو دس بزارن کنکور دارم مرداد تموم فکرمو درگیرکرده همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚