من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 عنوان شک دارم 141 بازدید | 20 پست سلام امیدوارم ک خوب باشید لطفا فکراتونو باهام ب اشتراک بذارید ک چیکارکنماگرهستید بگم اگر نه بذارم صبحواقعا حالم مساعد نیست اگرهستید بگید لطفا همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚 1400/04/01 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 من و همسرم درحال حاضرنامزدیم ولی بخاطر ی سری شرایط باهم زندگبگی میکنم اوایل نامزدی فهمیدم قبلا ب مدت پنج سال ماریجوانا مصرف میکرد همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 اما گف دیگه نمیکشهالان دوماهه شبی ی بارمیره تو دسشویی نیم ساعت تا چهل دقیقه میمونه همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 تازه نیمساعت پیش سیگار روشن کرد رف تو دسشویی ولی الان صدای فندک میشنومولی اصلا داش میرف تودسشویی فندک نبرده بود همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 بعداز دسشویی هیچوقت علایمی مثل قرمزی چشم یا هبچی نمیبینم همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 جانم بگو خوندی همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 چیکارکنمازکجابفهممچجوری بفهمماخلاقش خوبه مثل همیشسفقط دوسه ماهه عجیییب حواس پرت شده همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 خوندی دوسش داری ؟؟؟ اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 دوسش داری ؟؟؟ اره عاشقشم...جفتمون خیلی همو دوس داریم همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 اینم بگم من دومین ازدواجم ولی همسزم باراولش همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 اره عاشقشم...جفتمون خیلی همو دوس داریم پس کمکش کن ترک کنه ...با خانوادش حرف بزن خوشبحالت ..انشالله ک باهاش پیر شی اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من_یک_انسانم۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 261 پس کمکش کن ترک کنه ...با خانوادش حرف بزن خوشبحالت ..انشالله ک باهاش پیر شی خب ب روش بیارم؟انکارمیگنه باید اول بپذیره همچنان که عقربه قطب نما به شمال وفادار است،حق الهی من نیز به من وفاداراست.به راستی که من شمالم🍀💚
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 اینم بگم من دومین ازدواجم ولی همسزم باراولش ینی الان صیغه هستی؟؟؟چرا عقد نمیکنی .عقد رسمیاز اولی چرا جدا شدی اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 خب ب روش بیارم؟انکارمیگنه باید اول بپذیره ب خانوادش بگو اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠