2777
2789
عنوان

خسته شدم😖

2857 بازدید | 75 پست

خسته شدم از بس دنبال اسمای دخترونه  گشتم و نتونستم اسم پیدا کنم😖

لطفا کمکم کنید🙏

اسم دخترونه شیک اگه مدنظرتون هست کمکم کنید ممنون میشم

مامان لنا خانوم🥰🌹

دلوین😍

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاپیکتو بسته بودی من الان خوندمش واقعا نمیدونی چقد برات دعا کردم چقد غصه خوردم ناراحتم الان فقط میتونم بگم خدا ب دلت صبر بده خدا خودش حواسش ب تو و اون کوچولوت هست بهش از طریق وات بفرست و بگو از این بعد تو ازادی هر کاری دلت میخواد بکنی دیگه سمت نیا و من دلم نمیخواد دیگه باهم مثه قبل باشیم دلمو شکستی و هیچ موقع کارت یادم نمیره بهش بگو الانم بخاطر بچت ک صبر میکنی ی مدتی همینجوری باش ببین چی میشه بعدم اصلا باهاش حرف نزن نزار بیاد سمتت توروخدا جونه هر کی دوست داری بخاطر دختر نازت غذاتو بخور تو مادر نزار اون گشنه بمونه تورو خدا منم همسرم پسرعمومه وقتی فک کنم ی همچین کاری کردی برا همیشه از چشمم میوفته ولی بخاطر دخترم تا ی مدتی باهاش میمونم ولی انگار وجود نداره اون عکسو مدرکام هیچ موقع پاک نکن برا یکی بفرست یا ی جایی نهگدار بعدا مطمعن باش بدردت میخوره ولی بهش بفهمون فک نکنه هیچی حالیت نیست بگو من اون شعور داشتم ک ابروتو نبردم ک کاری نکردم ولی لطفا تو هم دیگه با من حرفی نزن باهاش اصلا حرف نزن محلش ندع تا چند روزی 

عزیزم تاپیکتو بسته بودی من الان خوندمش واقعا نمیدونی چقد برات دعا کردم چقد غصه خوردم ناراحتم الان فق ...

تو تاپیکشون نوشته پسر عموش همسرش بعد تاپیک متنفرم از خواهرشوهرام نوشته دختر عمو ندارم نمدونم امیدوارم دروغ باشه خیانت همسرش

سلام اسی خوبی . بهتری در رابطه با تاپیک خیانت شوهرت . تمام صفحه هاتو خوندم . احتمال زیاد کسی براش فرستاده زود قضاوت نکن . وگرنه هیچ زنی مرص نداره عکس خودشو شوهرشو بده به این و اون تا برای خودش بی آبروی درست کنه . حتما گوشیشو گم کرده کسی دسترسی پیدا کرده به گوشیش . خواستم اینارو بگم ولی تاپیکت قفل بود 😔😔😔منم خیانت دیدم گلم . ولی اگر جنسی نبوده و مدرکی نداری برای اینکه هیچ رابطه یه جنسی بازنی نداشته بدون عکس دیدن حتی گنده اش که روی منبر میشینن تا روضه خون نگاه میکنن

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

اسی چون تاپیک قبلیت رو قفل کردی اینجا کامنت میزارم؟؟

میخواستم ببینم به شوهرت گفتی یا کاری کردی؟؟

اگه هنوز نگفتی ریپلای کن یه چیزی به ذهنم رسید بهت بگم شاید جواب داد که به خوبی و خوشی قضیه رو جمعش کنید

دوست من تاپیک خیانتت رو دیدم اون رو قفل کرده بودی اینجا میگم از کارایی که تو گفتی انجام میدیو چیزایی که اون گفته کاملا مشخصه مشکل کجاست 

این چیزایی که میگم از خودم نیس اینارو تو چنتا کتاب خوندم که نباید به مردا تعلق خواطر بدی که همه جوره پاش هستی نباید اونو بزاری تو اولویتت (تا پنج صبح بیدار موندم صبحانشو اماده کردم..!) انقدر محبت کردی که دیگه احساس میکنه تورو کاملا در اخیار داره و میتونه بره هرکاری دوست داره بکنه چون میدونه تو همون جای قبلی ایستادی جایی نمری بازم ،بازم غذای مورد علاقشو براش میپزی !

وقتی دیدی همچین چت های زشتی داشته سکوت کردی..چرا!؟

اشتباه رو اون کرده اما تو خودتو سرزنش میکنی 

عزیزم هییییچ وقت کسیو جز خودت تو الویت نزار حتی بچه ات جز نادیده گرفته شدن و بی احترامی برات چیزی نداره .

قرار نیس چون تو دوسش داری دوست داشته باشه تو اگه خودتو دوست داشه باشی اونم دوست میداره بارزش باش 

دختر جون از این همه دروغ گویی خسته نمیشی از پربازدید شدن چه نفعی میبری؟؟ توکه گفتی شوهرم پسر عمومه ...

خدا کنه دروغ باشه حال آدمو بهم میزنن😑

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

تاپیکت رو خوندنم ناراحتشدم گفتم نظرم رو اینجا برات بنویسم

يِــــه چــــزايـ تــــو دِلـــــمه كه نـــيــــاز بـــــه مـــــعجـــــزه دارهـ💔تا بـي نـــــهايــــت يـــه چــــيــزا رو يـــادم نِــــميــــره يـــــه سِــــري افــــراد هـَم اَصـــــــلــا نِمــــي بَـــخشــــم🖤 تنــــهــا اُمـــــيــدم به اونـــه كـــه هيـــــچ حسابي رو بي حساب نميزاره💚ازش ميخام هوامو داشته باشه فقط همينو بس💚