2777
2789
عنوان

خسته شدم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 75 پست
هنوز باهاش زندگی میکنی؟؟؟

اره

يِــــه چــــزايـ تــــو دِلـــــمه كه نـــيــــاز بـــــه مـــــعجـــــزه دارهـ💔تا بـي نـــــهايــــت يـــه چــــيــزا رو يـــادم نِــــميــــره يـــــه سِــــري افــــراد هـَم اَصـــــــلــا نِمــــي بَـــخشــــم🖤 تنــــهــا اُمـــــيــدم به اونـــه كـــه هيـــــچ حسابي رو بي حساب نميزاره💚ازش ميخام هوامو داشته باشه فقط همينو بس💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاپیکتو بسته بودی من الان خوندمش واقعا نمیدونی چقد برات دعا کردم چقد غصه خوردم ناراحتم الان فق ...

ممنون اجی گلم ببخشید شمارو هم ناراحت کردم اصلا سمتش نمیرم اون میاد سمتم میگه چته رفتارت چند روزه باهام عوض شده فعلا بهش هیچی نگفتم همه رو میریزم تو خودم فقط به دخترم فکر میکنم اخه اون طفل معصوم چه گناهی کرده

مامان لنا خانوم🥰🌹
تو تاپیکشون نوشته پسر عموش همسرش بعد تاپیک متنفرم از خواهرشوهرام نوشته دختر عمو ندارم نمدونم امیدوار ...

ای کاش دروغ بود شوهرم پسر عمو مامان و بابامه بخاطر این گفتم پسرعمومه با هم فامیلیم 😔

مامان لنا خانوم🥰🌹
سلام اسی خوبی . بهتری در رابطه با تاپیک خیانت شوهرت . تمام صفحه هاتو خوندم . احتمال زیاد کسی براش فر ...

سلام گلم ممنونم تعداد عکسا خیلی زیادن در همه حالت عکس فرستاده دراز کشیده .. نشسته ... با آرایش.. بی آرایش... تو مراسم عروسی... چنتا عکس از شوهرش و خودش تو ماشین... تو حموم... عکس از عضو جنسیش بعید میدونم کسی دیگه ای براش فرستاده باشه 

مامان لنا خانوم🥰🌹
اسی چون تاپیک قبلیت رو قفل کردی اینجا کامنت میزارم؟؟ میخواستم ببینم به شوهرت گفتی یا کاری کردی؟؟ ا ...

هنوز عکس العملی نداشتم گلم بگو راه حلی داری

مامان لنا خانوم🥰🌹
دوست من تاپیک خیانتت رو دیدم اون رو قفل کرده بودی اینجا میگم از کارایی که تو گفتی انجام میدیو چیزایی ...

درس میگی عزیزم من واقعا زیادیم براش😔

مامان لنا خانوم🥰🌹
دختر جون از این همه دروغ گویی خسته نمیشی از پربازدید شدن چه نفعی میبری؟؟ توکه گفتی شوهرم پسر عمومه ...

چرا الکی قضاوت میکنید از پربازدید شدن هیچ نفعی به من و بچم و این دل شکستم نمیرسه شوهرم پسر عمو مامانو بابامه تو یه طایفه هستم بالا هم گفتم لطفا نمک رو زخم نباش خدارو خوش نمیاد 

مامان لنا خانوم🥰🌹
خدا کنه دروغ باشه حال آدمو بهم میزنن😑

ای کاش دروغ بود ای کاش همسرم پسر عمو مامانو بابامه فک نمیکردم لازمه باشه با اون حال خراب و گریه و ضعفم تو تاپیک خیانت خیلی واضع نسبتمونو براتون بگم

مامان لنا خانوم🥰🌹
منم سال قبل حامله بودم الان بچه ام 1سالشه همون موقعه شوهرم بهم خیانت کرد منم همون روز اول فهمیدم ولی ...

واقعا ناراحت شدم برات خواهری خدا به دلت آرامش بده سخته کنار اومدن باهاش نمیدونم چجوری جلوشو بگیرم میترسم بدتر کنه سر لج بیفته

مامان لنا خانوم🥰🌹
دروغ میگه عزیز جان مردم رد دادن

متاسفم واستون بالا تو ضیح دادم که همسدم پسر عمو مامانو بابامه شبی که تاپیک زدم حالم خراب بود ببخشید نتونستم با حال خرابم براتون نسبتمونو واضح بگم

مامان لنا خانوم🥰🌹
عزیزم تاپیک اخرت قفله چیکار کردی برو شوهرت اوردی ...؟ از این فکر و ترس بیا بیرون که طلبکارت بشه چرا ...

هیچ کاری نکردم خواهری ترسیدم کارای بدتری بکنه سر لج بیفته اخه پارسالم با یکی از فامیلای دورمون چت کرده بود چتاشونو خونده بودم😔

مامان لنا خانوم🥰🌹
من چقدر ناراحت شدم براین اسی خدا کنه تا یکش دروغ باشه شوهرم پیشم خوابیده بود اعصابم خورد شد از همه م ...

ببخش گلم بجون تنها بچم دروغ نیست ای کاش دروغ بود از همه مردا بدم میاد همشون خیانت کارن شهرمون کوچیکه بابامم آدم سرشناسیه بخاطر آبروش مجبورم بسازم😔

مامان لنا خانوم🥰🌹