2777
2789
عنوان

خسته شدم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 75 پست

منم سال قبل حامله بودم الان بچه ام 1سالشه همون موقعه شوهرم بهم خیانت کرد منم همون روز اول فهمیدم ولی هرچی گریه کردم ناراحت شدم هیچ فایده ای نداشت نتونستم جلوشو بگیرم الان تبدیل شدم به یه آدم عصبی یه تیک فکر میکنم تو اگه میتونی جلوش رو بگیر........

دیگه ازش بدم میاد 

يِــــه چــــزايـ تــــو دِلـــــمه كه نـــيــــاز بـــــه مـــــعجـــــزه دارهـ💔تا بـي نـــــهايــــت يـــه چــــيــزا رو يـــادم نِــــميــــره يـــــه سِــــري افــــراد هـَم اَصـــــــلــا نِمــــي بَـــخشــــم🖤 تنــــهــا اُمـــــيــدم به اونـــه كـــه هيـــــچ حسابي رو بي حساب نميزاره💚ازش ميخام هوامو داشته باشه فقط همينو بس💚

عزیزم تاپیک اخرت قفله چیکار کردی برو شوهرت اوردی ...؟

از این فکر و ترس بیا بیرون که طلبکارت بشه چرا طلبکار بشه خطاکرده تازه طلبکارم بشه اگر طلبکار شد چون مقصره و میخواد از زیرش در بره 

پس اگر میخواهی بهش بگی بدون ترس بهش بگو چون ان خطا کرده نه تو 

و بدو ن از این س ک س چتهاست خیانتش 

بهش بگو که عادتش نشه مجبورش کن برنامه ها مجازیش را پاک کنه و بگو حق طلاق میخوای اگر بهت نداد بگو باید اموالی چیری بنامت بزنه تا باهاش باز زندگی کنی والا دیگه ادامه نمیدی اینها رابگو میخوای تا اگر باز خطا کردی بتوتی راحت بری حضانت بچه را هم بگیر 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چقدر ناراحت شدم براین اسی خدا کنه تا یکش دروغ باشه شوهرم پیشم خوابیده بود اعصابم خورد شد از همه مردان حتی شوهرم بدم اومد اسی اگه دروغه ک خداروشکر ولی اگه دروغ نگفتی خدا صبرت بده برو از راه قانونی اقدام کن طلاق بگیر ب همه هم عکساسو نشون بده ابروشو ببر بچتم با پول مهریت بزرگ کن خودتم کار کن بهتر از همچین زندگیی هست ک

سلام اسی خوبی . بهتری در رابطه با تاپیک خیانت شوهرت . تمام صفحه هاتو خوندم . احتمال زیاد کسی براش فر ...

میگه شوهرشم عکس اونجاشو فرستاده واسه خانمه🤦‍♀️

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
دختر جون از این همه دروغ گویی خسته نمیشی از پربازدید شدن چه نفعی میبری؟؟ توکه گفتی شوهرم پسر عمومه ...

منظورش این بود دختر عمو همسن خودم ندارم به جز خواهرشوهرام

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

اینو ندیدم🤦‍♀️

منم سال قبل حامله بودم الان بچه ام 1سالشه همون موقعه شوهرم بهم خیانت کرد منم همون روز اول فهمیدم ولی ...

هنوز باهاش زندگی میکنی؟؟؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

ببین اسی اگه مردمو سر کار گذاشتی که حقته هر چی سرت بیاد اگه نه که اون پیرزنه خاله ست دختر ای جوون رو واسه شوهرت معرفی میکنه عکس از اندامشون میده از هر کدوم خوشش اومد انتخاب کنه

از طرفی اگه راستم باشه تاپیکش پس چرا یهو غیبش زد؟؟

چی بگم والا

سلام 

ناپیک قبلیتو دیدم خواستم نظر بدم قفل کردی

به هیچ عنوان خودت حرفی نزن و نزار بفهمه سر گوشیش رفتی و دیدی , حاالا چون باردار هم هستی میتونی همونو بهونه کنی و الکی تظاهر به محبت نکنی چون واقعا سخته

من اگه جای تو بودم با یه سیم کارت ناشناس که به اسم خودت نباشه عکسارو برای شوهرم میفرستادم, و جوری حرف میزدم که انگار از گوشیه اون زنه این عکسا لو رفته مثلا یکی از اعضای خانوادش نه گوشیه تو,

بعدم میگفتی ادرس محل کارتو دارم میام و از اون طریق خانوم و خانوادتو پیدا میکنم و عکسا رو نشون میدم که با زن شوهر داری نریری رو هم, چندتا لاف درست هم بزن تنگش که خیل باور کنه 

اگه بتونی با احتیاط جلو بری چنان لرزی به جون شوهرت میفته که تا مدتها ارامش نخواهد داشت , 

فقط موبایل رو پیدا نکنه 

عزیزم

تاپیک قبلیت قفله.

به ۱۴۸۰ که مشاور رایگان تلفنیه زنگ بزنید مشورت بخواید.حالا با کد استان یا بی کد استانتون نمی دونم چکنید جفتشو.

به هر حال هر مردی ممکنه جایی لغزیده باشه فعلا مسلط باشید. و شتابزده عمل نکنید.

ببین اسی اگه مردمو سر کار گذاشتی که حقته هر چی سرت بیاد اگه نه که اون پیرزنه خاله ست دختر ای جوون رو ...

فکر کردب چون سنش زیاده خودش اینکاره نیست نه باباخاله کسی نیست خودش را داره عرًضه میکنه 🤢

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منم سال قبل حامله بودم الان بچه ام 1سالشه همون موقعه شوهرم بهم خیانت کرد منم همون روز اول فهمیدم ولی ...

خیانت شوهرت تا چ حد بوده؟ 

الان باهمین تز لحاظ ج ن سی؟ خوب الان زندگیت یا ن؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت