reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 عنوان بچم تیک کلامی پیدا کرده ،کسی تجربه داره 140 بازدید | 5 پست سه سالشه الان دوروزه هر از گاهی میگه: ببخشیدیا شاید تو این دوروزه 100بار گفته بعد میگم چرا میگی؟؟ میگه دیگه نمیگمیکبارم گفت اون بچه به من گفت بی ادب اصلا کسیو این روزا ندیدهیا میگه خودم یاد گرفتم بنظرتون چه مشکلیه هی میگه ببخشید ببخشید السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲ 1400/04/01 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43823 منم عین پسرتم 🤣 اما یه مدت روی خودم کار کردم بهتر شدم شاید اعتماد به نفس نداره ؟ اما خب هنوز واسه این حرفا کوچولوعه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
abرااااان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2549 خواهر منم ی مدت همش میگفت مچکرم خخ الان دیگه نمیگهبچه هستش از بازی با کلمات خوشش میاد لازم نیس وسواس به خرج بدی آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
reyhanmaman مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 منم عین پسرتم 🤣 اما یه مدت روی خودم کار کردم بهتر شدم شاید اعتماد به نفس نداره ؟ اما ... خیلی اجتماعیه واعتماد بنفس داره برخلاف من این دوروز توهم زده حالا دیگه محل نمیدم شاید درست شد السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43823 خیلی اجتماعیه واعتماد بنفس داره برخلاف من این دوروز توهم زده حالا دیگه محل نمیدم شاید درست شد اره محل نده درست میشه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜