2777
2789
عنوان

شیر

69 بازدید | 13 پست

بچه ها میشه کمکم کنید من یک سال و نیم هست پسرمو از شیر گرفتم باید شیر سینه هام خشک میشدن ولی تا الان سینمو که فشار میدم شیر میاد ازش چیکار کنم از دیوونگی خودمم دکتر نرفتم جاریام میگفتن خیلی بد میشه

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر برو 

به جز دکتر راه حل دیگه ایی ندارین

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
والا من در این زمینع بارداری اطلاع ندارم ببخشید 😂😂💙💙💙 

آها پس ببخشید 

تاپیک به خوبی و ارزشمندی زدی یکی با تجربه نمیاد راهنمایی کنه عجب دنیایهه

واقعا خیلی استرس دارم میترسم دکتر نمیتونم برم یه تاپیک زده بودن مسخره شاید ۱۰ ۲۰ نفر اونجا بودن بعد من تاپیک زد اگه تاپیک خیانت بود همه فوری میرفتن

واقعا خیلی استرس دارم میترسم دکتر نمیتونم برم یه تاپیک زده بودن مسخره شاید ۱۰ ۲۰ نفر اونجا بودن بعد ...

دکتر تلفنی ندارین؟؟؟ 

ببین برو برنامه مطپ نصب کن دکتر زنان و زایمان تلفنی هستش بپرس شاید جواب داد 

ولی رایگان نیستن عیب نداره؟؟ 

دکتر تلفنی ندارین؟؟؟  ببین برو برنامه مطپ نصب کن دکتر زنان و زایمان تلفنی هستش بپرس شاید جواب ...

دکتر تلفنی نه نداریم چجوری مثلا رایگان نیستن 

میتونم تو اینترنت هم سرچ کنم ولی نمیدونم چی بنویسم