2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست
عوارض زیاد داره شما برای چی میخورین

افسردگی....گلوم احساس میکنم درد میکنه اختیار دستام ندارم ول میشه...از قرصه ولی باید بخورم

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

سرترالین داروی خوب وکم عارضه ایه اثرشم ممکنه تادوسه هفته طول بکشه که مشخص بشه ولی بعدش دیگه به یه حالت پایدارمیرسه برای استرس هم خیلی خوب جواب میده داروروسروقت بخوره ونگران نباشیدبزودی حالشون خیلی بهترمیشه افکارمنفی دلشوره علایم جسمی و....ازنشانه های افسردگیه وبااین دارودرمان میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی....گلوم احساس میکنم درد میکنه اختیار دستام ندارم ول میشه...از قرصه ولی باید بخورم

عزیزم شما هم استرس و دلشوره شدید داشتین الان بهترین بعد چند وقت بهتر شدین

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

سرترالین داروی خوب وکم عارضه ایه اثرشم ممکنه تادوسه هفته طول بکشه که مشخص بشه ولی بعدش دیگه به یه حا ...

فدات شم عزبزم هر چی میخوای خدا بهت بده ♥️♥️

فلوکستین چه قرصیه 

برای استرس و افسردگی من تو خونه راه میرفتم یه اتفاقی برام پیش دکتر داد روزی یه دونه .اول دور 20الان یه وقتهایی می خورم 10هر وقت حالم بد میشه

براشادی روح امواتم صلوات    
برای استرس و افسردگی من تو خونه راه میرفتم یه اتفاقی برام پیش دکتر داد روزی یه دونه .اول دور 20الان ...

ممنون عزیزم

عزیزم شما هم استرس و دلشوره شدید داشتین الان بهترین بعد چند وقت بهتر شدین

من بی انگیزه بودم حوصله حرف زدن هم نداشتم...دکتر اعصاب برام نوشته دیروز نصف خوردم امروز دیگه نخوردم

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

شوهرم دلشوره و استرس شدید میگیره شبا مخصوصا نمیتونه بخوابه میشه هر چی میدونید بگید

افسردگى شديد دارم بشدت عصبى و استرسى ميشم و هميشه ياد مشكلات و بدبختيامم و گاهى بشدت گريه ميكنم

به دلايلى دارو نميخورم😔

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤

الآن شوهرم یک هفتس اینجوریه همش استرس و دلشوره شدید ذاره که قابل تحمل نیست.الان دوروزه بهتره.دکتر بهش سرترالین داده

من بی انگیزه بودم حوصله حرف زدن هم نداشتم...دکتر اعصاب برام نوشته دیروز نصف خوردم امروز دیگه نخوردم

چرا نخوردی باید بخوری دیگه

افسردگى شديد دارم بشدت عصبى و استرسى ميشم و هميشه ياد مشكلات و بدبختيامم و گاهى بشدت گريه ميكنم به ...

عزبزم به حق این شب عزیز امیدوارم شما و تمام مریض ها خوب بشن