hamsarram_eshgham مدیر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 عنوان افسردگی | مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست دوستان کسانی که افسردگی داشتن میشه بگین چه علائمی داشتین و با سرترالین خوب شدین سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 1400/03/31 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربونه_سایت عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4823 عوارض زیاد داره شما برای چی میخورین افسردگی....گلوم احساس میکنم درد میکنه اختیار دستام ندارم ول میشه...از قرصه ولی باید بخورم من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم
شاگرداولم عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 1467 سرترالین داروی خوب وکم عارضه ایه اثرشم ممکنه تادوسه هفته طول بکشه که مشخص بشه ولی بعدش دیگه به یه حالت پایدارمیرسه برای استرس هم خیلی خوب جواب میده داروروسروقت بخوره ونگران نباشیدبزودی حالشون خیلی بهترمیشه افکارمنفی دلشوره علایم جسمی و....ازنشانه های افسردگیه وبااین دارودرمان میشن
ناپلیون_هیل عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 2472 من داشتم رفتم پیش روانشناس ولی این که گفتی چ چی هس😳 ماهمه محکومیم به ازادی ...🚶♀️
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 افسردگی....گلوم احساس میکنم درد میکنه اختیار دستام ندارم ول میشه...از قرصه ولی باید بخورم عزیزم شما هم استرس و دلشوره شدید داشتین الان بهترین بعد چند وقت بهتر شدین سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 سرترالین داروی خوب وکم عارضه ایه اثرشم ممکنه تادوسه هفته طول بکشه که مشخص بشه ولی بعدش دیگه به یه حا ... فدات شم عزبزم هر چی میخوای خدا بهت بده ♥️♥️ سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
آیرین۱۳۹۷ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 11551 اسنترا که همون سرترالینه خوبه فقط اعتیاد اوره و خودش ممکنه باعث بی خوابی بشه. البته من مصرف کردم یه مقدار بی خواب شدم
سوسنیک عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 3701 فلوکستین چه قرصیه برای استرس و افسردگی من تو خونه راه میرفتم یه اتفاقی برام پیش دکتر داد روزی یه دونه .اول دور 20الان یه وقتهایی می خورم 10هر وقت حالم بد میشه براشادی روح امواتم صلوات
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 من داشتم رفتم پیش روانشناس ولی این که گفتی چ چی هس😳 سرترالین قرص افسردگی هستش عزیزم سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 برای استرس و افسردگی من تو خونه راه میرفتم یه اتفاقی برام پیش دکتر داد روزی یه دونه .اول دور 20الان ... ممنون عزیزم سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
مهربونه_سایت عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4823 عزیزم شما هم استرس و دلشوره شدید داشتین الان بهترین بعد چند وقت بهتر شدین من بی انگیزه بودم حوصله حرف زدن هم نداشتم...دکتر اعصاب برام نوشته دیروز نصف خوردم امروز دیگه نخوردم من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم
ظهــرتابســتانى عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 2656 شوهرم دلشوره و استرس شدید میگیره شبا مخصوصا نمیتونه بخوابه میشه هر چی میدونید بگید افسردگى شديد دارم بشدت عصبى و استرسى ميشم و هميشه ياد مشكلات و بدبختيامم و گاهى بشدت گريه ميكنمبه دلايلى دارو نميخورم😔 كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 الآن شوهرم یک هفتس اینجوریه همش استرس و دلشوره شدید ذاره که قابل تحمل نیست.الان دوروزه بهتره.دکتر بهش سرترالین داده سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 من بی انگیزه بودم حوصله حرف زدن هم نداشتم...دکتر اعصاب برام نوشته دیروز نصف خوردم امروز دیگه نخوردم چرا نخوردی باید بخوری دیگه سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 افسردگى شديد دارم بشدت عصبى و استرسى ميشم و هميشه ياد مشكلات و بدبختيامم و گاهى بشدت گريه ميكنم به ... عزبزم به حق این شب عزیز امیدوارم شما و تمام مریض ها خوب بشن سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
maghror۱۲۲ عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2259 ممنون داداش هر چی میخوای خدا بهت بده لطف کردی مچکرم اقا هستم. عزیزمو گلم ممنوع