2777
2789
عنوان

شوهرم میگه..

359 بازدید | 27 پست

من ۲۰ سالمه۲ساله ازدواج کردم و ی پسر یک ماهه دارم

اوایل ازدواجم شوهرم ادم بد دل و مشکوکی بود نمیزاش پامو از خونه بیرون بزارم خیلی اخلاقش بد بود خیلیم دوسم داشت و داره..اما الان ک چن وقت گزشته...

اخلاقش تغییر کرده فقط میگ برو برای هدفی تلاش کن هرکا میخای بکن و... اخه میدونید من خیلی ادم افسرده و گوشه گیری شدم دست خودمم نیس...

هیچ هرفیم ندارم و عیچ علاقع ای ب چیزی

دوساله ک فقط ۲۴ ساعته خونم حتی بیرونم نرفتم اصلااا خانوادمم شهرستانن تهرانم کسیو نداریم منو شوهرم کلا تنهام خیلی افسردم بنظرتون چیکار کنم میگه برو ارایشگری یا درستو ادامه بده یا هرچی اما من هیچ هدفی ندارم😔😔😔بنظرتون چیکار کنم از این زندگی تکراری خستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرینی پزی هم خوبه🙂🖐🏻

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

عزیزم تهران مردم خوبی داره میتونی خیلی خوب ارتباط بگیری

سعی کن یه کلاس ثبت نام کنی فعلا کم کم میبینی چقدر انرژیت بیشتر میشه

منم خ شاد بودم متاسفانه بعد ازدواج گوشه گیر و افسرده شدم 

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

وقتی همسرت میگه برو خوب برو. خیلی خوبه که. حداقل برو باشگاه. خیاطی. ارایشگری.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

علاقه ندارم...نمیخام خونه باشم انقد موندم کافیه

برو خیاطی رنگ روغن هم خیلی خوبه

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
مادرم ارایشگره و خوشم نمیاد

برو شیرینی پزی

اگه دست پختت خیلی خوب نیست یا مثلا به پیتزا و پیراشکی و فینگرفود و اینا علاقه دارید برو اینا رو یاد بگیر. خیییلی تو روحیت تاثیر میذاره.خیلی میخندید و دوست پیدا میکنی.

سرای محله ها هم اکثرا کلاس دارن. الان که کروناس ولی بازم با تعداد کم کلاس دارن. برو

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

درسته..کلا ادم افیرده ایم بد زایمانم بدتر شد

خودت به خودت تلقین میکنی خو

خودت باید به داد خودت برسی عزیزم

کجای تهرانی؟؟