2777
2789
عنوان

شوهرم میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 27 پست
دگه هچی😔😔من اصا جونی نکردم کلا خیلی بدبختم

دور از جونت عزیزم

به خودت انرژی مثبت بده. مگه تو چیت از بقیه همسن و سالات کمتره عزیزم....  خودشو شاد کن. بذار بچت تو محیط شاد بزرگ بشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم. بعضی افسرده گیها بعداز زایمان درجه اش بیشتر میشه . که فعلا دوران قشنگ مادری رو تجربه کن و حتما دکتر رو برو که بهت کمک میکنه که حوصله بچه رو داشته باشی. مراقب خودتون باشید. وبعدا که بزرگتر شد بسلامتی حالا اون موقع برو دنبال یک چیزی که علاقمندی . الان زوده برات.

شهرقدس

میخواستم اگه سمت ما هستی

من ستارخان هستم.  باهم دوست بشیم. منم تنهام ولی شادم. شاید تو روحیت تاثیر میذاشت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

😭😭خوشبحالت

عزییییزم

توام به خودت کمک کن

سریالای طنز ببین. 

تو کانالایطنز عصو شو بدار روحیت عوض شه

امتحان کردم هیچ کدوم حالمو خوب نمیکنه 

به نظرم افسردگیت خیلی حاد شده

کاش بری روانشناس یه خورده حرف بزنی حالت بهتر بشه. احتمالا میفرستت روانپزشک بهت قرص میده

کپسول فلوکسیتین میده

میخوام بگم خودت بخر بخور ولی چون بچه شیر میدی میترسم خوب نباشه. تو نت بزن از داروخونه بپرس. اگه بد نبود بخر بخور.

خییلی تاثیر داره تو روحیت.