دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
خب شما از من جلوتر پس من ۳۰ اردیبهشت بود ۲۲ باید برم واسه قلبش انقدر هیجان دارم که ...
انشالله هرچی ک خیره من استرس دارم 😭😭
استرس برای نی نیت بده ها من از روزی که متوجه شدم قول دادم آرامشم رو کاملا حفظ کنم
شما زایمان اولته چن سالته