2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

201 بازدید | 17 پست

خواهر شوهرم روزی چند بار به شوهرم  زنگ میزنه ادم حساسی نیستم ولی خیلی زیاد در روز تماس میگیره کلا برام عجیبه. جالبه کار خاصی هم نداره. چیزیم نمیگم راه حلی نداره جز بحث فقط میبینم برام عادی نیست

برا منم . 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه شهر دیگست ولی اگه بیاد ۵ بار در روز زنگ میزنه

نه برا من شهر خودمونه هر روز میزنگه و یادش میده کثافت . هرهفته خونه مادرشوهرم میاد مارفتنی میبرتش اتاق میحرفه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اگر مادر شما یا خواهر شما هم بهتون چندبار زنگ بزنن یا بهم پیام بدید شوهرتون ناراخت میشه ؟ اگر اختلال ...

خیلی زیاده من که چیزی نمیگم فقط خواستم دردودل کنم. مامانم اگه ۵ بار در روز تماس بگیره قطعا شوهرم تو دلش میگه چقد زیاد

خیلی زیاده من که چیزی نمیگم فقط خواستم دردودل کنم. مامانم اگه ۵ بار در روز تماس بگیره قطعا شوهرم تو ...

نه عزیزم نکران نباش تا وقتی باعث ایجاد مشکل تو زندگیت نشدن اهمیت نده مدل روابط خواهر برادریشونه 

لختی هم میپوشه افتضاح

دقیقا مثل خواهر شوهر من😒😒 کوتوله ام هست اندامشم گردالیه سینه و اینام نداره ولی باسن داره. همیشه شلواراش تنگ و چسبون و نازک بدن نما، بلوزاشم یقشون تا وسط چاک سینه هاش بازه. چندش🤢

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....
دقیقا مثل خواهر شوهر من😒😒 کوتوله ام هست اندامشم گردالیه سینه و اینام نداره ولی باسن داره. همیشه شل ...

این شلوارکی که با شورت فرقی نداره میپوشه با تاپ. یا پیران کوتاه حلقه ای