2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 143 پست

میشه هرچی در مورد من حس میکنید بگید؟

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميگم دارم هفت تير ميرم پيش يه دكتر خوب جواب ميده برام چقد طول ميككشع دوباره مادر شم واسه دومي تو اقد ...

جواب میگیرن شهریور یا مرداد ایشالا 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
جنسیت نینیمو میگی؟

پسر ولی خودت انگار تو امضات دختر دوس داری 😭😂❤

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
صلوات فرستادم می‌خوام طلاق بگیرم بعدش آیا میتونم خودمو جمع و جور کنم یا نه پشیمون میشم؟

رهایی و موفقیت اولش سخته برات ولی بعدش خیلی از تصمیم خودت خوش حال میشی که این همه به نفع تو شد 

عزیزم فرد مورد نظرم کی جلو میاد برای ازدواج؟اصن امیدی بهش هست؟

این فرد کمی سست 

بهت فک میکنه از شخصیت با وقارت خوشش اومده

اومدی جانا اونشب خیلی منتظر موندم 

عزیزم بمن بگو کی میرم سرکار

محمد برام کار جور می‌کنه یا داره سر میدوونه

نظرت درموردش چیه قربونت برم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز