2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 143 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودتون مشکل ندارین کمی شوهرتون ضعیف هستن زود ولی جواب میگیرین بعد اقدام ۲الی ۳ماه بعد

عزیزم میشه بگی من کی ازدواج میکنم ؟

و اینکه با همونی ازدواج میکنم که تو ذهنم یا کس دیگه ای؟

عزيزم مشكلت چيه من اين ماه خودمو خفه كردم با امپول و قرص ولي فوليكول نداشتم

مشکل خاصی ندارم اما نمیشه یعنی نطفه تشکیل نمیشه فولیکول هم داشتم اینماه لتروزول و آمپول سینال و اچ ام جی زدم دوباره چندروز بعد آممول اچ سی جی با کلی شیاف و قرص ویتامین الان روز ۱۸ سیکلنه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اومدی جانا اونشب خیلی منتظر موندم  عزیزم بمن بگو کی میرم سرکار محمد برام کار جور می‌کنه ...

عزیزم اون شبم بهت گفتم سرکار میری ولی زیاد به حرفای این آدم در مورد کار فکر نکن کار ولی برات جور میشه 😌✋

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
عزیزم اون شبم بهت گفتم سرکار میری ولی زیاد به حرفای این آدم در مورد کار فکر نکن کار ولی برات جور میش ...

من الان تو فکر چی ام ؟😐

بگو این راهی که انتخاب کردم درسته میتونم موفق شم !😞😑

صادق چجورادمیه

فداتشم زمانش معلوم نیست؟☹️

به زودی ❤

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
من الان تو فکر چی ام ؟😐 بگو این راهی که انتخاب کردم درسته میتونم موفق شم !😞😑 صادق چجورادم ...

تو فک کنم یه تصمیم توی سرت داری براش دودلی موندی سردرگم صادق آدم بدی نیست ولی تو از خیلی چیزا خبر نداری 

اسی من سوال بیخودی پرسیدم خب بگو که بریم  من داخل صفحه ۳ پرسیدم

دوباره بنویس ۱۵۰ تا اعلان دارم😭

2790
2778
2791
2779
2792