2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 143 پست
اره ولی زود گذره سمت تو برگشت داره خواهرت ۶ماه الی ۱سال خواستگار سنتی هم قرار داشته باشه توی این تاب ...

عزیزم میگی من کب باردار میشم؟ایا شوهرم مشکل داره برای بچه دار شدن؟

اسي تو رو خدااااا اين همه صلوات فرستادم.   جوابمو ندادب

بپرس عزیزم از آخر میام اول

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سال آینده 

مرسی 

برات ۵صلوات فرستادم

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
لج بازی .حساسی.دودلی داری تو کارات تصمیم ات رو نمیتونی قاطع بگیری 

محمد حسین مشکلش حل میشه؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
عزیزم میگی من کب باردار میشم؟ایا شوهرم مشکل داره برای بچه دار شدن؟

خودتون مشکل ندارین کمی شوهرتون ضعیف هستن زود ولی جواب میگیرین بعد اقدام ۲الی ۳ماه بعد

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اسی پس چرا جواب من نمیدی  میشه بگی چون باید برم  بیرون  

اسی من برات صلوات فرستادم 

هروقت جواب دادی لایک کن بعدا بیام بخونم 

من کنکور چکار میکنم 

چندتا از خصوصیات ظاهری بگو 

من کی ازدواج میکنم 

با آشنا یا غریبه

واقعا که سوالا بقیه سواله مال ما خار داره

زود بنویس از آخر میام اوا 

عزیزم امیر حسین بهم فکر میکنه؟از من خوشش اومده؟ درمورد من چه حسی داره؟

بهت فک میکنه از شخصیت با وقارت خوشش اومده