2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 143 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ها مخالفتی نمیکنن اگر اره چند وقت طول میکشه رضایت بدن؟؟

مخالفت از سمت خانواده هر دو طرف هست خانواده تو کمی بیشتر شمارو برا هم مناسب نمیبینن ولی در اخر ظرف ۲ماه رضایت میدن 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

یعنی با اینهمه آمپول ودوا درمان امیدی نداشته باشم که اینماه باردار بشم 😣😣😣

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

پروفایلتو نگاه میکنه ولی خودت یه جایی از این آدم دس برمیداری چون خودت اون جوری میخوای یه آدم دیگه ای ...

مرسی عشقم

کی و چه زنانی میاد

چجوریه از کجا میاد

من الان میشناسمش؟؟؟

بهم حسی نداره این کراشم؟؟؟

کراشم برنمیگرده پیام نمیده؟؟

مخالفت از سمت خانواده هر دو طرف هست خانواده تو کمی بیشتر شمارو برا هم مناسب نمیبینن ولی در اخر ظرف ۲ ...

مرسی گلمم 

عشقم کی میاد جلو؟؟امسال یا سال اینده؟؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
مشغول کاری احساسی؟ عزیزم کی ازدواج میکنه خواهرم؟

اره ولی زود گذره سمت تو برگشت داره خواهرت ۶ماه الی ۱سال خواستگار سنتی هم قرار داشته باشه توی این تابستون

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

چراسوال منوجواب نمیدین😞کلا هیچ جا شانس ندارم حتی تو نی نی سایت

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
اره ولی زود گذره سمت تو برگشت داره خواهرت ۶ماه الی ۱سال خواستگار سنتی هم قرار داشته باشه توی این تاب ...

مرسی عزیزم 

خودم کی ازدواج میکنم؟

مشخصات کسی ک خواهرم باهاش ازدواج میکنه رو میتونیوبهم بگی؟

عزيزم مشكلت چيه من اين ماه خودمو خفه كردم با امپول و قرص ولي فوليكول نداشتم

هیچ وقت ناامید نشین خانوما خاله من ۱۲ سال انتظار کشید اخرشم قرص و دارو رو کنار گذاشت خدا بهش ۲قلو داد بدون هیچ درمانی سال بعدشم یه دختر دیگه داد😊

مرسی گلمم  عشقم کی میاد جلو؟؟امسال یا سال اینده؟؟

سال آینده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز