2821
2789
عنوان

تولد خاص

127 بازدید | 6 پست

خوشحالی یعنی روز تولدت با تولد امام ت یکی بشه....

آرزو میکنم در بهترین روز زندگی م.....امام رضا واسطه ی همه ی آرزوهاتون بشه و هدیه بده به شما خوبان......

اگه این تاپیک رو خوندی حتما لیاقت خوبی و آرزوتو داری....تو لیاقتش رو داری.....صلوات خاص برای آقای خوبی ها

التماس دعا.......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

تولدت مبارک

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک عزیزم 🌷🌷 دوستان لطفا برام دعا کنین مشکلاتم حل بشه.

حتما درست میشه......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

تولدت مبارک باشه گلم ان شاء الله آرزوهات خاطره بشن همیشه شاد و سلامت باشی 💃💃💃💃🎂🧨🧨🎉🎉🌹🌹🌹🌹💓💓💓💓💓💗💗💗💗💞💞💞💕💕💕💕

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻

اللهم صلی علی علی ابن موسی الرضا المرتضی، الامام التقی نقی و حجتک علی من فدق العرض و من تحت الثری الصدیق الشهید صلاه کثیره تامه زاکیه متواصله متواتره مترادفه کافضله ما صلیت علی احد من اولیائک، اول از همه میلاد با سعادت هشتمین امام شیعیان که افتخار ایران هست رو تبریک میگم خدمت تمام عاشقان ان حضرت و دوم تبریک میگم به استارتر عزیز تولدت مبارک و خوشبحالت که تولدت تو همچین روز مبارکی هست حتما لایقشی که این افتخار نصیبت شده قدرشو بدون و تو این روز عزیز برای ماهم دعا کن