2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز تازه دوهفته ست زدم. سه هفته دیگه باید بزنم. هنوز چیز جدیدی ندیدم دربیاد ولی ریزش تقریبا به صفر ...

الهی شکر

منم با دکترم مشورت کنم اگه داد همین امپوله رو بزنم

خدا کنه تاثبرش دائمی باشه

من دست تو موهام میکنم قشنگ ده پونزده تا تار میاد تو دستم افتضاحه

چقدره هزینش؟موهایی که ریخته دوباره درمیاد؟

واسه من ۵ تا بیوتین و ۵ تا بپانتین که جمعا میشه ده تا آمپول ولی قاطی هم میکنن توی ۵ نوبت برام میزنه با سرنگ ها و پدالکلی, شد ۲۰۰ و خورده ای. خورده ش کم بود ولی یادم نیست دقیق همسرم گفت چقدر. 

نمیدونم موهایی که ریخته دوباره دربیاد یا نه چون تازه شروع کردم ولی قبلا زنعموم زده واسه اون میگفت درومد

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
عزیز تازه دوهفته ست زدم. سه هفته دیگه باید بزنم. هنوز چیز جدیدی ندیدم دربیاد ولی ریزش تقریبا به صفر ...

عزیزم هزینه امپولا چقدر شد؟من حالت عادی ریزش مو داشتم الان بعد کرونا وحشتناک شده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
الهی شکر منم با دکترم مشورت کنم اگه داد همین امپوله رو بزنم خدا کنه تاثبرش دائمی باشه من دست تو م ...

منکه پتوم روشنه هرطرف سرموبچرخونم کلی مو میچسبه به پتو

واسه من ۵ تا بیوتین و ۵ تا بپانتین که جمعا میشه ده تا آمپول ولی قاطی هم میکنن توی ۵ نوبت برام میزنه ...

ایرانیه یا المانی آمپولاتون؟شنیدم خارجیاش خوبه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
منکه پتوم روشنه هرطرف سرموبچرخونم کلی مو میچسبه به پتو

حنا بزن. من از بس میریزه حنا سیاه و قرمز قاطی کردم گذاشتم سرم تو حمام خیلی ریخت وقتی میشستم ولی قشنم موهام ضخیم تر شده میخام هر جمعه بزارم

بیوتین قرصشم هست فکرکنم

من خودم خ اثر نداره امپولش بهتره

الهی شکر منم با دکترم مشورت کنم اگه داد همین امپوله رو بزنم خدا کنه تاثبرش دائمی باشه من دست تو م ...

اره حتما پیگیرش باش.‌من دوسال بود راجبش مثبت شنیده بودم از خیلی ها ولی بهم گفتن اول ازمایش بده بعد امپولارو بزن واسه همین تازه فرصت شد انجامش بدم. قرص هاش هم هست ولی میگن همش میشه جوش زیاد توی صورت و فایده نداره بخوری

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من ویتامین دی دارم میخورم.شایدم کمبودآهنم باشه امروز اول صبح ایستادنی ضعف کردم وسرگیجه بدی داشتم

کم خونی شک نکن ؛ مال من شدید می ریخت کمبود آهن داشتم خدکتر گف قرص اهن بخور مدام خوردم شش ماه بطرف شد