عزیزم هزینه امپولا چقدر شد؟من حالت عادی ریزش مو داشتم الان بعد کرونا وحشتناک شده
عزیزم واسه من ۵ تا بیوتین و ۵ تا بپانتین که جمعا میشه ده تا آمپول ولی قاطی هم میکنن توی ۵ نوبت برام میزنه با سرنگ ها و پدالکلی, شد ۲۰۰ و خورده ای. خورده ش کم بود ولی یادم نیست دقیق همسرم گفت چقدر.
شنیدم بعد کرونا بدجور میریزه ولی جاش درمیاد
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من چیزی نشنیده بودم واسه همین دقت نکردم. روی جعبه ش فارسی نوشته پس حتما ایرانی هست امپولای من
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من ی بار رفتم دکتر احمق کلی پول ویزیت گرفت آخرشامدو سریتا واسم نوشت نه آزمایشی نه چیزی تازه معروف هم ...
اه چه دکتر بی مسئولیتی. لااقل ازمایش مینوشت چکاب کنی آهن و تیرویید و ویتامین ها و هورمون رو
نمیدونم والا برای شما میشه استفادا کرد یا ن ولی مامان من شامپوی لدورا هربال گرفته داره استفاده میکنه ریزش مو در حد یکی دو تا داره بعد سه چهار ماه تقریبا