2777
2789
عزیزم هزینه امپولا چقدر شد؟من حالت عادی ریزش مو داشتم الان بعد کرونا وحشتناک شده

عزیزم واسه من ۵ تا بیوتین و ۵ تا بپانتین که جمعا میشه ده تا آمپول ولی قاطی هم میکنن توی ۵ نوبت برام میزنه با سرنگ ها و پدالکلی, شد ۲۰۰ و خورده ای. خورده ش کم بود ولی یادم نیست دقیق همسرم گفت چقدر. 

شنیدم بعد کرونا بدجور میریزه ولی جاش درمیاد

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ایرانیه یا المانی آمپولاتون؟شنیدم خارجیاش خوبه

نمیدونم والا

من چیزی نشنیده بودم واسه همین دقت نکردم. روی جعبه ش فارسی نوشته پس حتما ایرانی هست امپولای من

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار رفتم دکتر احمق کلی پول ویزیت گرفت آخرشامدو سریتا واسم نوشت نه آزمایشی نه چیزی تازه معروف هم ...

اه چه دکتر بی مسئولیتی. لااقل ازمایش مینوشت چکاب کنی آهن و تیرویید و ویتامین ها و هورمون رو

کرونا نگرفتی بعدش اینجوری شده باشی؟

والا کرونا نگرفتم اما یکی از دوستان همینجا میگفت شاید خیلی خفیف گرفتی و خودت متوجه نشدی

چی بگم 

جواب نتایج هورمونیم هم امده دیروز هیچ مشکلی نیس نمیدونم این ریزش لعنتی کی تموم میشه

والا کرونا نگرفتم اما یکی از دوستان همینجا میگفت شاید خیلی خفیف گرفتی و خودت متوجه نشدی چی بگم  ...

الان چن وقته درگیرشی؟خو وقتی ازمایش دادی خوب بود میتونه از کرونا باشه

الان چن وقته درگیرشی؟خو وقتی ازمایش دادی خوب بود میتونه از کرونا باشه

از فروردین درگیر شدم 

نمیدونم واقعا تو عمرم همچین مشکلی نداشتم 

برم ببینم دکتر دارو چی میده  زینک و هیرویت که بی تاثیره

ریزش موی که بدلیل کرونا باشه خوب میشه یا کچل میکنه؟

از فروردین درگیر شدم  نمیدونم واقعا تو عمرم همچین مشکلی نداشتم  برم ببینم دکتر دارو چی م ...

فقط ارثی کچل میکنه چون چرخه مو رشد مو خیلی کنده خیلی زمان میبره ادم قشنگ تا ۹ ماه حرص میخوره نمیددنی چقدر در روز ریزش داری؟