2777
2789

من هورمون و ویتامین و همه چیو چک کردم اوکی بود. مکمل پرفکتیل خوردم فایده نکرد. رفتم دکتر برام امپول بیتونی بپانتین نوشته دارم میزنم. ۵ تا هفته ای یدونه. الان دو هفته زدم ریزش موهام خیلی کمتر شده

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهای شماهم خیلی میریخت؟الان بهتره؟ منکه سرمومیچرخونم کلی مو میریزه خیلی نازک شدن

بله البته من بعد زایمانم بود ،جلو سرم و شقیقه هام خالی شده بود جوری که از خجالت شالمو میکشیدم جلو که کم پشتی موهام پیدا نباشه اما خدا رو شکر خیلی بهتر شد موهای ریز هم دراومد

خدا خیرت بده اونایی که ریختن در امده یا فقط ریزش رو کمتر کرده

عزیز تازه دوهفته ست زدم. سه هفته دیگه باید بزنم. هنوز چیز جدیدی ندیدم دربیاد ولی ریزش تقریبا به صفر رسیده. فقط بعد از حمام که سشوار و شونه میکنم حدودا ده تا تار بریزه. قبلا موقع صاف کردن موهام اینقدر مو کف اتاق میریخت که باید جارو میکشیدم یا میرفتم توی توالت که بعدش شلنگ آب بگیرم. در طی روز راه که میرفتم همینطور مو ازم میفتاد رو زمین خونه پر از مو بود. الان خداروشکر دیگه قطع شده.‌تا ببینم بعدش چی میشه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
کلا ریزش مو زیاد دارم اون موقع دیگه فاجعه بود جوری که کف حمو از موهای من سیاه میشد تو حموم فقط گریه ...

الان ریزشش کمترشده؟یاقطع شده؟منم دارم اقدام به بارداری میکنم

کلا ریزش مو زیاد دارم اون موقع دیگه فاجعه بود جوری که کف حمو از موهای من سیاه میشد تو حموم فقط گریه ...

وای خدا میفهمم حالتو خیلی حس مزخرفیه

خدا رو شکر که بهتر شده خدا کنه مال منم یکم درمان شه

چند وقت هروقت رفتی حموم حمومت که تموم شدم حنارو با اب قاطی کن بزن به موهات لازم نیست حتما اب داغ باشه

۵ یا ۱۰ دقیقه ام رو موهات بمونه کافیه 

برو دکتر شاید کمبودی چیزی باشه..قرص زینک هم خوبه..موهاتم با اب برنج بشور 

نظری حرفی حدیثی؟