من هورمون و ویتامین و همه چیو چک کردم اوکی بود. مکمل پرفکتیل خوردم فایده نکرد. رفتم دکتر برام امپول بیتونی بپانتین نوشته دارم میزنم. ۵ تا هفته ای یدونه. الان دو هفته زدم ریزش موهام خیلی کمتر شده
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
بله البته من بعد زایمانم بود ،جلو سرم و شقیقه هام خالی شده بود جوری که از خجالت شالمو میکشیدم جلو که کم پشتی موهام پیدا نباشه اما خدا رو شکر خیلی بهتر شد موهای ریز هم دراومد
خدا خیرت بده اونایی که ریختن در امده یا فقط ریزش رو کمتر کرده
عزیز تازه دوهفته ست زدم. سه هفته دیگه باید بزنم. هنوز چیز جدیدی ندیدم دربیاد ولی ریزش تقریبا به صفر رسیده. فقط بعد از حمام که سشوار و شونه میکنم حدودا ده تا تار بریزه. قبلا موقع صاف کردن موهام اینقدر مو کف اتاق میریخت که باید جارو میکشیدم یا میرفتم توی توالت که بعدش شلنگ آب بگیرم. در طی روز راه که میرفتم همینطور مو ازم میفتاد رو زمین خونه پر از مو بود. الان خداروشکر دیگه قطع شده.تا ببینم بعدش چی میشه
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃