2777
2789

من بدی زندگیم خیلی زیادن خیلییی خانواده ای دارم ک ن رابطشون‌خوبه ن اهل سفرن ن از خونه میرن بیرون ن تفریح میکنن بخاطر همین موضوع من داغون شدممم داغوننننن و هستممم

خوبی اینکه ک بعضی‌وقتا انقد حالم‌خوبه‌خوبه ک خدا میدونه اون لحظه ارامشیه ک ...

و اینکه جدیدا روحیه ای پیدا کردم ک نمیتونم غمو غصه هامو‌نگه دارم بریزم تو‌خودم‌مثل قدیم 

قشنگ داددد میزننم از ته دلممم خیلی خالی میشم حتی ولی ن تو‌تنهایام جلو‌کسایی ک ناراحتم کردن اینکارو‌میکنم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

با سلام.خانما

فال و سرکتاب باز میکنم 

برای محبت وآشتی حرز ودعای مجرب دارم. 

جهت جلب اعتماد وجلب مشتری بیشتر  کاربرانی که کاربریشون بیشتر از یکساله باشه اول فال میگیرم بعد پرداخت میکنند. 

هزینش هم فقط و فقط 20 تومنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی اسم هینو که خط کشیدم دورش میدونه اسی ببخشید

خواهش میکنم گلی

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

وقتم خیلی پر شده... و دیگه میشه گفت زمان خالی ندارم از این ب بعد....

خیلیی کار دارم و نیاز به استراحت دارم ولی مونده و فرجم داره تموم میشه.....

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

دوس پسرم بعد از شیش سال ولم کرده ، ۱۳ ساله مریضم 

همه ازم کار میکشن ، خودمم خیلی دل رحم ک دلسوزم نمیتونم ناراحتیشونو ببینم 

خوبیاش هم اینکه ک تازگی کارم داره اوکی میشه مستقل میشم و به همه کارای عقب افتاده ام میتونم برسم

برگرد 😪💔