2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست
یا سکوت کن. ارزش کار خودت رو پیش همسرت کم نکن حداقل همسرت میدونه شما چیکار کردی شاید هم الان به رو ...

مادرشوهرم اگه این حرفو به شوهرم بزنه شوهرم نظرش به کلی درمورد من عوض میشه چون خیلی به حرفشونه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
به شوهرت بگو اگ واقعا مرد باش طرف توئه بعضیا نمک نشناسن ،ذاتشون همینه،هرکاری کنی همینه دیگ الکی ک ...

شوهرم  حرف خانوادشو بزنم بیچاره میکنه منو بخدا  انقدر برام کم گذاشتن هیچ موقع به روشون‌نیاوردم من فقط  خاستم ازم ناراحت نباشن گفتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرم اگه این حرفو به شوهرم بزنه شوهرم نظرش به کلی درمورد من عوض میشه چون خیلی به حرفشونه

شما سکوت کن

اگه شوهرت پیش شما گله کرد راحت حرفت رو بزن

بگو من ازشون پرستاری کردم چون واسم با ارزش هستن

الان هم میبینم حالشون خوبه و میتونن خداروشکر واسه خودشون غذا درست کنن دوست ندارم تو این گرونی برم سربارشون بشم و واسه ی من دغدغه ی اینکه چی درست کنن چی درست نکنن رو داشته باشن .... با لحن مهربون بگو

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
من اگه جای مادرشوهرت بودم ناراحت میشدم.یه جورایی غرورم له میشد.مگه واسه عذا میرفتی؟یه وقتا میتونی خو ...

من فقط خوبیشونو میخاستم 

شما سکوت کن اگه شوهرت پیش شما گله کرد راحت حرفت رو بزن بگو من ازشون پرستاری کردم چون واسم با ارزش ...

الان به شوهرم فقط گفتم دوست دارم برم خونه مامانتینا ولی بخاطر اینکه توخرج نیفتن نمیرم یجور غیر مستقیم گفتم

من فقط خوبیشونو میخاستم 

میدونم عزیزم.اتفاقا خیلی خوبه انقد بفکرشونی ولی کاش نمیگفتی این حرفو.البته من اینجور برداشت کردم.شاید مادرشوهرت از چیز دیگه ناراحت شد.ادما برداشتشون متفاوته

من همین یه دونه ام!
عزیزم همینه دیگ وقتی حرفتو نمیزنی،وقتی رو دادی به شوهرتو خانوادش اخرش همین میشه

هرموقع میخام حرف بزنم باشوهرم درمورد خانوادش به دعوای خیلی بدی میشه و شوهرم قهر میکنه تا قیامت هم باهام حرف نمیزنه بخاطر اینکه ارامش باشه حرفی نمیزنم مجبورم

میدونم عزیزم.اتفاقا خیلی خوبه انقد بفکرشونی ولی کاش نمیگفتی این حرفو.البته من اینجور برداشت کردم.شای ...

میتونست با لحن بهتری بگه نه اینکه بگه الان که مریضیم  نیومدید‌ دیگه بعد اینم نمیخام بیاید  وظیفه من که عروسم نیست برم هرروز نگهداریشو کنم بازم کلی لطف کردم فردای عروسی نداشتم که برام نگرفتن بعد ۶سال بجای ماه عسل رفتم نگهداریشو کردم جواب خوبی من این نبود

هرموقع میخام حرف بزنم باشوهرم درمورد خانوادش به دعوای خیلی بدی میشه و شوهرم قهر میکنه تا قیامت هم با ...

از اول کوتاه اومدی،پروشون کردی دیگ همین میشه

الانم لازم نیست حرص بخوری،کسی لیاقت محبت نداره،محبت نکن

زندگیتو کن تفریح کن ،خوش باش،این دفعه مریض شدن خودشون پرستار بگیرن

از اول کوتاه اومدی،پروشون کردی دیگ همین میشه الانم لازم نیست حرص بخوری،کسی لیاقت محبت نداره،محبت نک ...

خیلی دلم شکسته اون‌ حرفی که زد یه لحظه از یادم‌نمیره

خیلی دلم شکسته اون‌ حرفی که زد یه لحظه از یادم‌نمیره

رک گفت خوبم شدم نیا؟

به نظرم این دفعه اگ دیدیش بهش بگو

بگو شما مثل پدرمادر خودم میمونین،من فقط بخاطره شما سخت نباش این حرفو زدم،انتظار نداشتم این حرفو بزنین واقعا ناراحت شدم

رک گفت خوبم شدم نیا؟ به نظرم این دفعه اگ دیدیش بهش بگو بگو شما مثل پدرمادر خودم میمونین،من فقط بخا ...

اره توروم گفت  وقتی اون حرفو زدم درجوابم گفت  ما الان مریضیم وقتی خوبم شدم نمیخام بیاید 

اره توروم گفت  وقتی اون حرفو زدم درجوابم گفت  ما الان مریضیم وقتی خوبم شدم نمیخام بیا ...

خب ینی چی واقعا؟شوهرت ناراحت نشد

به نظرم حتما این دفعه این حرفارو یگو خودتو نخور الکی

شاید دوس نداره برین جدی گفته اصلا

خب ینی چی واقعا؟شوهرت ناراحت نشد به نظرم حتما این دفعه این حرفارو یگو خودتو نخور الکی شاید دوس ندا ...

شوهرم نبود بیرون بود  جلو شوهرم هبچ‌موقع این‌حرفارو نمیرنه خیلی سیاست داره بعدشوهرم‌اومد داخل گفت میخام براتون ماشین لباسشویی بخرم خراب شده به من میگه ندارم برای اونا میخاد ماشین لباسشویی بخره حرص اینم بطرف دیگه