2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید من دو سال پیش ..البته نمیدونستم افسردم کسی هم بهم نگفت ولی بعدا فهمیدم..

بی انگیزگی میل به تنها بودن خوابالو شدن پایین اومدن آهن و...

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.

بی حالی و سستی بدن

گریه های زیاد و بی دلیل

کم اشتهایی و لاغری شدید

یبوست

خواب های پریشان و بد

میل به تنهایی و گوشه گیری

۴ سال طول کشید با قرص سرترالین و یک دوره اصلاح مزاج خوب شدم

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
من نه تنها افسرده بلکه حمله قلبی هم پیدا کردم گفتن پانیک پیدا کردم و تو زندیگمم شکست خوردم الانم هیچ ...

عزیزم شما اتفاق خاصی براتون افتاده که حمله استرسی و پانیک بهتون دست میده؟

بی حالی و سستی بدن گریه های زیاد و بی دلیل کم اشتهایی و لاغری شدید یبوست خواب های پریشان و بد م ...

عزیزم میشه بپرسم چرا حالتون انقدر بد بود؟

ینی مثلا اتفاقی چیزی باعث این حال بد شما شده بود؟

منم افسردکی ذارم ولی مشاوره رفتم و.زندگیمو.تغییر ذارم میدم... ببین غمگینی ناامیدی حس شکست... اخساساتم و خلق و. خوم نسبت به شرایطم خیلی بالا پایین میشه... پراشتهایی کم اشتهایی خواب زیاد بی هدفی

عزیزم میشه بپرسم چرا حالتون انقدر بد بود؟ ینی مثلا اتفاقی چیزی باعث این حال بد شما شده بود؟

تو بارداری اولم تو سه ماه اول پدرم فوت شد، همسرمم کارش تو یه شهر دور بود و منم همش تنها، خانواده همسرمم اصلا درکم نکردن خودمم دانشجو بودم خیلی خیلی بهم فشار اومد و بعد از زایمان افسرده شدم..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
عزیزم خب الان مثلا چه کارایی کردین که حالتون بهتره؟

ترس رو. کنار گذاشتم به خودم برگشتم... چیزایی که باعث ازارم میشد رو دارم حذف یا کم.میکنم به جای سکوت حرفمو.میزنم از جیزی نمیترسم دیگه به خودم اهمیت میدم و.....

عزیزم دلیل ناراحتیت چیه

تو بارداری اولم تو سه ماه اول پدرم فوت شد، همسرمم کارش تو یه شهر دور بود و منم همش تنها، خانواده همس ...

ای بابا چقدر شما شرایطتون سخت بوده

خدا رحمتشون کنه😔

اصلا حالا این اتفاقات بد ممکنه برای هر کسی بیوفته

بدتر از این چیزا ، اینه که دیگران ادم رو درک نکنن

اینجوری دیگه خیلی شرایط غیر قابل تحمل میشه