2777
2789
ای بابا چقدر شما شرایطتون سخت بوده خدا رحمتشون کنه😔 اصلا حالا این اتفاقات بد ممکنه برای هر کسی بی ...

آره خیلی سخته..

مامانمم شرایطش خوب نبود ولی باز با اون وضع بهم می رسید...خودمم حالت تهوع های شدید که مدام زیر سرم بودم..

حالا خانواده همسرم درکم نمیکردن هیچ به شوهرمم چوغولی میکردن که تو نیستی و این همش خونه مامانشه..بیچاره شوهرمم میگفت حالش خوب نیس، باباش مرده...مادرشوهرمم میگفت مرده که مرده....

۴ سال درگیر افسردگی بودم شدید..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
ترس رو. کنار گذاشتم به خودم برگشتم... چیزایی که باعث ازارم میشد رو دارم حذف یا کم.میکنم به جای سکوت ...

چقدر کارای مفید و موثری انجام دادین شما👌👌

راستش من دانشجو بودم و الان درسم تموم شده و یه مدته همینطور توی خونه موندم و فعلا بنابدلایلی کار پیدا نکردم ینی نتونستم که پیدا کنم.

بعد کلا هیچ دوستی هم ندارم که مثلا باهاش بیرون برم یا جایی برم، البته ۲ تا دوست دارم ولی انچنان صمیمی نیستیم و اگه من یه پیامی بهشون ندم و احوال پرسی نکنم ، اونا کلا خیلی با من صحبت نمیکنن

بعد از نظر خانوادگی هم باز یسری مشکلاتی داریم.

ینی همه ی اینا باعث بهم ریختن روحیم شده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقدر کارای مفید و موثری انجام دادین شما👌👌 راستش من دانشجو بودم و الان درسم تموم شده و یه مدته همی ...

حق.داری.ولی.باید رو.خودت کار کنی.کتاب بخون.ویس.انکیزشی.گوش کن... دنبال کار بگرد حتی کم.دستمزد و.پاره وقت هدف های کوتاه برای خودت بزار...درستو ادامه بده یه کار هنری شروع کن از همه مهمتر در اجتماع قرار بگسر یه کلاسی یرو باشگاه برو عصرا برو پارک پیاده روی برو کوه با اکیپ های کوهنوردی منظورم اینه هر کدوم از اینکارارو.بکنی حال دلت بهتر میشت خونه نشینی و.بی هدفی بهت ضربه میزته

آره خیلی سخته.. مامانمم شرایطش خوب نبود ولی باز با اون وضع بهم می رسید...خودمم حالت تهوع های شدید ک ...

حالا باز جای شکرش باقیه که همسرتون شما رو درک میکنه

ولی مادر همسرتون خیلی حرف بدی زده واقعاا، عوض اینکه توی همچین شرایطی به شما کمک رسانی میکردن، اونوقت انقدر رفتارشون بد بوده😕

اصلا خانواده ی شوهر خیلی با عروس خوب تا نمیکنن

مادره منم خیلی از دست فامیلای بابام بدبختی کشید

حق.داری.ولی.باید رو.خودت کار کنی.کتاب بخون.ویس.انکیزشی.گوش کن... دنبال کار بگرد حتی کم.دستمزد و.پاره ...

بله عزیزم کاملا درست فرمودید شما

ممنونم از راهکارهای خوبتون💚

حالا باز جای شکرش باقیه که همسرتون شما رو درک میکنه ولی مادر همسرتون خیلی حرف بدی زده واقعاا، عوض ا ...

خدا خودش همه مونو هدایت کنه..بالاخره این روزاهم میگذره...

سعی کن کتاب خیلی بخونی کلی حالت خوب میشه..

ملت عشق، کیمیاگر، شفای زندگی این کتابارو حتما بخون

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
شُب ها تا صبح كابوس شُب نميخابيدم صب ميخوابيدم تا عصر  سردرگمي تا اميدي

من افسردگی داشتم یکی از دوستام بهم یک روانشناس و معرفی کرد خوبه خوب شد واقعا باورم نمیشد از شر افسردگی خلاص بشم شمارشو واست میذارم ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰ دکتر خشایار نعماوی زاده این روزا روانشناس خوب کم شده بنظرم اگر کسی مسئله ای مثل شما داشت بهش معرفی کن تا زندگی اون هم بهتر بشه