یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اینا هیچکدوم جواب نمیده من مجبور بودم هر ماه موهام کوتاه کنم دیگه میخاسم از ته بزنم ... تو دیجی کالا یه شونه هست قیمتش ۱۶تومنه دیدم همه نظر دادن راضین منم گرفتم تماااام تخماشو جدا کرد موهام تمیز تمیز شد هنوز باورم نمیشه البته برای موهای کوتاه بهتر جواب میده
ببین تاید برادر بریز توی ی ظرف آب بریز توش حل شد بریز توی موهات چشاتو ببنداا قشنگ فشار بده موهاتووووو . بعد بشور شستی توی آب موهاتو شونه کن بعد نرم کننده بزن ،
من خودم خیلی انجام دادم نیایید بگید موهاش میریزه فلان اینحرفا ، ،
از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖