2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 77 پست
با توجه به ارزش پول ایران، شما هر کدوم این کشورا بخوای بری نهایتا به بورسیه احتیاج داری ترکیه که هم ...

رشته ای که من میخوام تو همه ی این کشورا که گفتم هست

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
میشه بپرسم ازتون شما که کاناداهستید هزینه ی ماهانه ی زندگیتون خوراک و حمل و نقل اینا چنده ممنون میشم ...

ببین اولا ک استان تا استان شهر تا شهر یه سری هزینه ها فرق میکنه ولی جایی ک من هستم من فقط ماهانه ی چیزی حدود سه هزارتا میدم بابت اجاره خونه حالا بقیشو دیگ حساب کن  مثلا فک کنم ماه قبل  هزینه خورد و خوراک برای من ی چیزی حدود ۳۰۰ و خورده ای دلار شد  هزینه حمل و نقل هم بنظر من بالاس

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته ای که من میخوام تو همه ی این کشورا که گفتم هست

باید برید لیست دانشگاه دربیارید

مثلا کانادا طبیعتا همه رشته ها رو داره، ولی لیست دانشگاه ها و دپارتمان هایی که خیلی از رشته ها رو ارائه بده کمه، و تعداد اساتیدش از اونم کمتر

یا مثلا اروپا پوزیشن محوره، یعنی معمولا یه پوزیشن اکادپیک خاص تعریف می کنن بعد اگر به شما بخوره شما می تونی براش درخواست بدی

ببین الان اصلا دنبال هزینه نباش، شما در نهایت باید بورسیه بگیری، و هزینه های فرعیت هم (بلیط هواپیما، هزینه مدرک زبان، هزینه ترجمه مدارک، عوارض خروج از کشور، هزینه یکی دو ماه اول و...) تقریبا یکیه

شما اگر قصد اپلایت جدیه و صرفا مثل خیلی از دوستان رویابافی نیست باید اصولی جلو بری

لیست استاد و دانشگاه دربیاری از تک تک این کشورا

ببینی بازار کار رشته ات در کدوم این کشورا بهتره

شروع کنی از سوابق پژوهشی هر استاد اطلاعات کسب کنی ک بعد سر وقتش (اواخر شهریور) شروع کنی دونه دونه ایمیل زدن به هر استاد (به هر استاد ایمیل خاص خودشو باید بزنی)

و تمام اینها به شرطی هست که شما رزومه ات اماده باشه (معدل خوب، مدرک زبان، مقاله (اگر برای ارشد و دکتری اقدام می کنی)

اگرم کلا برا کارشناسی دنبال اپلای هستی، قیدشو بزن، به کارشناسی ها بورسیه نمی دن (مگر برخی بورسیه های دولتی)، بخون برای ارشد اقدام کن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ببین اولا ک استان تا استان شهر تا شهر یه سری هزینه ها فرق میکنه ولی جایی ک من هستم من فقط ماهانه ی چ ...

ببخشید سوال هی میپرسم میشه بپرسم شما خودتون کار میکنید یا از ایران براتون پول میاد؟

اخه من میخوام برا تحصیل بیام بعد خانوادمم دارنا ولی من حساب کردم ماهی صد و خورده ای میلیون میشه که نمیدن بهم میشه کاریش کرد؟

باید برید لیست دانشگاه دربیارید مثلا کانادا طبیعتا همه رشته ها رو داره، ولی لیست دانشگاه ها و دپارت ...

ن اخه مهمه اون رفتنش و اینا که اکیه اون خورد و خوراک و پول خونه و حمل و نقلش خیلییی گرون تموم میشه نگران اونشم😑

ببخشید سوال هی میپرسم میشه بپرسم شما خودتون کار میکنید یا از ایران براتون پول میاد؟ اخه من میخوام ب ...

مشکلی نیس 

من اولا ک فول فاند گرفتم ولی مقدار کمی ک اجازه دارمم کار پارت تایم میکنم 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
مشکلی نیس  من اولا ک فول فاند گرفتم ولی مقدار کمی ک اجازه دارمم کار پارت تایم میکنم

کار پارت تایم چیه؟!

کار پارت تایم چیه؟!

همون کار پاره وقت 

ن اخه مهمه اون رفتنش و اینا که اکیه اون خورد و خوراک و پول خونه و حمل و نقلش خیلییی گرون تموم میشه ن ...

ببین بخوام حدودی بگم با احتساب بلیط و با فرض اینکه دوماه اول باید از جیب بخوری، بگیر ۲۰۰ تا ۴۰۰

با قیمتای الان، البته من یه مقدار هزینه رو دست بالا گرفتم که بدترین سناریو رو در نظر بگیری

و البته با فرض اینکه بورسیه کامل بگیری ها

بدون بورسیه کلا ماهی باید همچین مبلغی رو بپردازی با شهریه دانشگاه

در ضمن شما اول کار خوابگاه تشریف می بری که بسیار ارزون تره از اپارتمان

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
همون کار پاره وقت 

به درستون لطمه نمیخوره؟

بعد میشه بگین من که رشتم تجربیه چه رشتیه ای برم که راحت تر اپلای کنم؟

بعد شما اولش کار پیدا کردین؟؟

اگه پیدا نکردین خیلی سخت همون اول ی ماه صد میلیون پول خرج کنی خدایی به پول ایران میگم اونجا که کار کنی عادیه

ببین بخوام حدودی بگم با احتساب بلیط و با فرض اینکه دوماه اول باید از جیب بخوری، بگیر ۲۰۰ تا ۴۰۰ با ...

اگه اینجوریه فکر کنم اگه پاره وقت بری کار کنی اونجا راحت میتونه ادم این پولو دراره درسته؟

به درستون لطمه نمیخوره؟ بعد میشه بگین من که رشتم تجربیه چه رشتیه ای برم که راحت تر اپلای کنم؟ بعد ...

لطمه و اینا ک برای رشته تجربی هم ببین باسد سایت دانشگاه هارو ببینی ک کجا چ رشته ای رو ساپورت میکنه مثلا برای کانادا رشته های پیراپزشکی مخصوصا پرستاری خوبن  سعی کن اسکالر شیپ دریافت کنی اینجوری خیلی هزینه هات میاد پایین  

اگه اینجوریه فکر کنم اگه پاره وقت بری کار کنی اونجا راحت میتونه ادم این پولو دراره درسته؟

با ویزای دانشجویی ققط ۲۸ ساعت می تونی کار کنی که نه برای همه هزینه هات کافی نیست ولی در کنار بورسیه کمک هزینه خیلی خوبیه

به هر حال هر سفارتی قبل رفتن از شما تمکن مالی می خواد که کشور به کشور میزانش متفاوته، شما باید از تو همون ایران معادل این پولو تو حسابت داشته باشی

با ویزای دانشجویی ققط ۲۸ ساعت می تونی کار کنی که نه برای همه هزینه هات کافی نیست ولی در کنار بورسیه ...

خوب اولش دارم کلا داریم ولی نمیخوام به بابام بگم

لطمه و اینا ک برای رشته تجربی هم ببین باسد سایت دانشگاه هارو ببینی ک کجا چ رشته ای رو ساپورت میکنه م ...

ببخشید اینو میپرسم اینکه اونجا حجاب داشته باشی اجازه میدن کار کنی مثلا تو بیمارستان