2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 77 پست
ببخشید اینو میپرسم اینکه اونجا حجاب داشته باشی اجازه میدن کار کنی مثلا تو بیمارستان

کاری با حجاب ندارن

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
خوب اولش دارم کلا داریم ولی نمیخوام به بابام بگم

اگر پول توی حساب پدر باشه باید از حساب بانکی پدر استعلام بگیری بدی سفارت

اگر خودت پول رو داری، می تونی کلا چراغ خاموش جلو بری

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پول توی حساب پدر باشه باید از حساب بانکی پدر استعلام بگیری بدی سفارت اگر خودت پول رو داری، می ت ...

مشکل نداره واریز میکنه دیگه بابا محالا ایشالله تا چند سال دیگه که من ارشدم رو تموم کنم وعضیتمون از اینی هم که هست بدتر نشه 

بعد برای رشته هایی که درمانین چجوری بهتره اپلای کنیم ؟

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
کاری با حجاب ندارن

میشه بگید برای رشته های درمانی بهتره از کدوم روش اقدام کنیم بعد دبیرستان یا ارشد یا دکتری؟

مشکل نداره واریز میکنه دیگه بابا محالا ایشالله تا چند سال دیگه که من ارشدم رو تموم کنم وعضیتمون از ا ...

منظورت پزشکی و دندان پزشکیه؟ این دوتا رشته رو به طور خاص تحصیلی رفتن براشون خیلیییی سخته، بهتره که تو ایران چندسال کار کنی بعد برای ویزای کار اقدام کنی

اما اگر منظورت پیراپزشکی هست اونارو خوب می گیرن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
میشه بگید برای رشته های درمانی بهتره از کدوم روش اقدام کنیم بعد دبیرستان یا ارشد یا دکتری؟

کلا برای ارشد و دکتری ک خیلی بهتره بعد اسکالر شیپ هم بهش تعلق میگیره شما ک اینقد نگران هزینه هایی برای لیسانس ک  خیلی سخت کلا پذیرش میدن و فکر هم نکنم فاندی بهش بخوره 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
منظورت پزشکی و دندان پزشکیه؟ این دوتا رشته رو به طور خاص تحصیلی رفتن براشون خیلیییی سخته، بهتره که ت ...

من الان حساب کردم هزینه ی سالانه ی خوابگاه ۷۰۰۰ هست این زیاد نیس؟

من الان حساب کردم هزینه ی سالانه ی خوابگاه ۷۰۰۰ هست این زیاد نیس؟

نه کمه

شما هزینه اجاره اپارتمانت حدودا ۱۰۰۰ دلاره ماهی، یعنی حداقل ۱۲۰۰۰ هزار دلار در سال

خوابگاه کمتره دیگه

کلا برای ارشد و دکتری ک خیلی بهتره بعد اسکالر شیپ هم بهش تعلق میگیره شما ک اینقد نگران هزینه هایی بر ...

ببخشید شما خونه گرفتین بخاطر اینه که بصرفه تر از خوابگاهه؟

هزینه ی خوابگاه چقدره ؟

چندنفرست یا تکی؟

نه کمه شما هزینه اجاره اپارتمانت حدودا ۱۰۰۰ دلاره مالی، یعنی حداقل ۱۲۰۰۰ هزار دلار در سال خوابگاه ...

بله ولی اگه بخوان همه رو همون لحظه بگیرن  خیلی گرونه برا کسی که از ایران با این پول بیارزش اومده

ببخشید شما خونه گرفتین بخاطر اینه که بصرفه تر از خوابگاهه؟ هزینه ی خوابگاه چقدره ؟ چندنفرست یا تکی ...

بصرفه تر از خوابگاه ک ب هیچ وجه نیست من برای شرایط کرونا خونه گرفتم چون تو خوابگاه حداقل با سه نفر هم اتاق میشی هزینه خوابگاه فک میکنم  ماهانه دست بالا حدود ۶۰۰ تا باشه

بصرفه تر از خوابگاه ک ب هیچ وجه نیست من برای شرایط کرونا خونه گرفتم چون تو خوابگاه حداقل با سه نفر ه ...

واقعا من دیدم اکثر خوابگاه های المان ۱ نفرست😕

بعد ماهانه پرداخت میکنن پول خوابگاهو یا سالانه ؟

بصرفه تر از خوابگاه ک ب هیچ وجه نیست من برای شرایط کرونا خونه گرفتم چون تو خوابگاه حداقل با سه نفر ه ...

منظورم بصورته قسطیه